Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

有冇真人頭對我唔緊要,我都唔可以display人頭,老婆鬧死{:1_217:}
其實大家都真係唔好望有第一集人樣喇,Peter 本人同佢agency 根本咁多年都冇放過人樣版權出黎,有都只係以前 ...
bbkill 發表於 15-1-2014 06:53 PM

ENTERBAY果隻唔肯定用咩人樣,但HOTTOY果隻BD如無意外係peter weller冇錯(因官方用左peter weller真人相同埋頭造型師講左係peter weller)
ENTERBAY好耐之前見到個真人頭側面,塊面幾凹既,都似係peter weller...現在有頭盔果個咀都係似peter weller做藍本
當然一切都係正式公佈先明朗化....

希望我可以新年前搶到隻1/4 robocop~~HOTTOY果隻神早訂左....我個人覺得兩隻都有各自既好
睇實物至知,真嘅話大家都開心{:1_208:}
唔計小龍, 我平時無入真人頭雕, 連Batman都引我唔到, 但robocop真係想要, 好特別。

不過EB 若有, 正常會圖透, 除非仲有半年至出。
其實Bill爺之前已經post左張Robocop 1/4說明書有標示內附一個真人頭
同埋附一個戰損既胸甲,呢d都係未公開
...
赤武神 發表於 15-1-2014 06:35 PM

睇說明書圖7個戰損胸甲,  
右胸凹陷, 左胸有兩個彈痕, 似係BASE ON第2集,

但見唔到有S形戰損痕頭盔配合返.....

嗯......集3集之元素於一身....

但見唔到有S形戰損痕頭盔 ...
MAX 發表於 15-1-2014 09:28 PM

幻彩頭盔, 正!!!

但見唔到有S形戰損痕頭盔 ...
MAX 發表於 15-1-2014 09:28 PM

剛剛番睇robocop 2,的確個戰損甲係來自第二集!當時比cain射左幾槍,就同說明書個圖爛到一樣,當時頭盔未有損傷
另外再睇埋第三集個戰損又係咁!
第二集同第三集,都有相同的戰損胸甲的!{:1_203:}

左邊是第二集,右邊是第三集!:34:
有真人頭又好無又好都唔重要.
有飛行器即係第三集版權,第三集個演員都換咗人,頭雕都無咩價 ...
不肖生 發表於 15-1-2014 05:00 PM

所以應該冇人頭, 改做戰損...
對eb ht沒太大信心, 所以無訂.
bigtomm 發表於 17-1-2014 02:46 AM

咁要等Neca 重出了。
bigtomm 發表於 17-1-2014 02:46 AM

你對eb ht 失去信心, 咁點解你會入嚟睇呢個post?
你對eb ht 失去信心, 咁點解你會入嚟睇呢個post?
格仔餅 發表於 17-1-2014 11:03

大家抱平常心,入黎論壇就係吹吹水。好似Window Shopping咁啫。唔種意既都可以發表下意見啫,唔好鬧交傷感情!
連梅菲頭雕~

連梅菲頭雕~
C.N 發表於 18-1-2014 10:56 AM

快d 有官圖就好!