Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

我提意HT為咗挽回最近有D單插水的劣勢(我張Robocop單都低過原價標番嚟), 出貨時加個真人頭彫 ...
ultramanwai 發表於 14-1-2014 01:50 PM

講左出 BD version
t800 後又一唔同比例的惡鬥!!?
可吾可以吾再用呢啲巨盒呀⋯:80:
回復 18# takeshi

這些盒掉了也不用可惜吧. 反而是環保問題.
我冇期望hottoys加件,只希望佢做得更好,唔好同enterbay鬥快出貨而趕出貨,萬一趕出貨而出件甩甩漏漏嘅robocop,我就真係暈低{:1_206:}
我冇期望hottoys加件,只希望佢做得更好,唔好同enterbay鬥快出貨而趕出貨,萬一趕出貨而出件甩甩漏漏&#220 ...
papay 發表於 14-1-2014 02:31 PM

如果真人頭雕, 我唔敢訂HT, 不過呢次頭盔, 所以至訂
不如大家估下ht個真人頭戰損版除咗有嚴損甲同真人頭仲有咩配件可以打eb個隻…人地eb有飛行器同機關火箭炮…如嬰兒餬仔…電鑽,爛鏡等等…
不如大家估下ht個真人頭戰損版除咗有嚴損甲同真人頭仲有咩配件可以打eb個隻…人地eb有飛行器同機關火 ...
wing1123 發表於 14-1-2014 02:43 PM

真人頭無戰損甲,連飛行背包個d
拿手Ht今晚就出戰損版連頭雕官圖:45:
我又覺得HT依家先開訂太遲, 因為得個sample就叫人訂, 我寧願即刻有現貨玩好過...
不過以HT過去的經驗來說, 應該會有野開訂來搶頭啖湯, 雖然我又覺得無謂(細路仔搶玩具玩咩~) 不過其實EB出大貨時都趕走唔少客(例如QC, 供貨量等) ...... 我係HT就唔會理佢, 做好自己好過.
不如大家估下ht個真人頭戰損版除咗有嚴損甲同真人頭仲有咩配件可以打eb個隻…人地eb有飛行器同機關火 ...
wing1123 發表於 14-1-2014 02:43 PM

如果HT出真人頭雕只能出Robocop1或2, 因為第3集個演員是另一個人來的. 所以應該無飛行背包等. 可能好似Bat armory咁, robocop + 第2集個壞人"two pack"形式咁出? (100%估下)
HT出個樣EB就跟住出個樣
好有可能成為我第6隻1:4:@
HT出個樣EB就跟住出個樣
老實人 發表於 14-1-2014 03:17 PM

EB 一早話出Robocop

真心覺得好似
但不知耐不耐橾呢