Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

Does anyone know the price range?:47:
I suspected that even Bill himself doesnt know!!!
有埋真人頭雕,有戰損甲,有飛行器~配備無得輸~再來是看價錢了~
店員淨係話價錢會過3k....
回復  mj23

其實我都係等緊睇下遲D會唔會出新版Robocop~唔理HT定threezero~我唸V3+電單車組合應該 ...
C.N 發表於 19-1-2014 01:31 AM

HT 應該會出, 起碼會出個有梅菲頭, 但到時係咩配搭好難講.  可能到時又冇完整既頭.  咁咪又唔洗俾人鬧又可以食多一水
店員淨係話價錢會過3k....
rivaltat 發表於 19-1-2014 04:40 PM

MJ雖然多FANS但冇咩parts 都2K, robocop咁既size咁既配件, 以個老細性格, 3K係起碼, 唔3K尾都偷笑.
又唔洗係到估價估到個價咁高!可能陰謀論係到試水温!
二千中已經係極限了!個價太高好多人會買hottoy!
老實講件野做得好靚好正!但大家放係屋企放咪又係把電池抽起,有幾可用控制器係咁禁!
4牛半吧,咁我可以買2 set hottoys
回復 95# mj23

出哂RoboCop 1.0, 3.0, 電單車,EM208同ED209有夠和味~好賣的話又黎戰損了~

又唔洗係到估價估到個價咁高!可能陰謀論係到試水温!
二千中已經係極限了!個價太高好多人會買hott ...
sityw 發表於 19-1-2014 05:11 PM

入咗ht先, eb到時 ok再買都未遲.
回復 100# mj23

係訂咗HT,想買EB,張单放唔到
回復  mj23

chungyuihing 發表於 19-1-2014 08:44 PM
出左貨後,原價可賣出吧。
回復 102# mushroom

希望可以吧
大家醒醒....HOTTOYS神話不再了....
回復  mj23

chungyuihing 發表於 19-1-2014 08:44 PM

如果兩隻都OK, 我會keep兩隻. 但兩隻只要一隻, 我要HT 機會多啲.