Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

入手了幾天,無可否認係市面最正既robocop公仔!不過玩果陣要注意小心
回復 198# 赤武神

Ching請問Robocop有咩要注意
大比位前蓋開不到是沒跟原註, 有點失望, 但真人頭很像真的, 整個形態加上1比4, 很有氣勢. 豬咀配上開槍POST真系超感動, 左右轉頭時既聲音也很像電影裡的聲音. 對於我呢D三十幾歲既中坑, 對當時既電影角色充滿熱愛同懷念, 還記得小時候去租帶舗問個租帶佬可吾可以賣張ROBOCOP既POSTER比我, 很可惡佢竟然拒絕賣比我.............如果對ROBOCOP有大愛, 值得入手.
大比位前蓋開不到是沒跟原註, 有點失望, 但真人頭很像真的, 整個形態加上1比4, 很有氣勢. 豬咀配上開槍POST ...
fat9 發表於 10-4-2014 01:58 PM

有無入3D  poster?
回復 200# fat9

師兄請問隻野聚手嗎? thx
結果還是買了,分期付款,又唔覺好容。
第一下轉頭加機械聲,再加上對白,
我這個中年漢感動了。買不悔!
特別一提,頭雕真的做得好似,重量比NECA輕好多。
活動能力較低,但就算呆站都好形。
真係要小心玩!
我呢幾日晚晚放工都聽佢講對白,好過引!
仲未有師兄放正相上來~~~
昨天有Ching講門市個display po 屎好醜!{:1_215:}
今天到了門市看看真身!:shy:

真覺得奇怪!唔通我要求底!個pose有什麼問題呢?{:1_215:}
唔通要擺個飛起的pose!:shy:
各位大大自己評評!:(
我都對佢有大愛,小時候真係好想有隻咁嘅嘢帶返屋企,但當然冇公司出過啦!!!以前係旺角警署付近見到支M93R Auto9 就已經覺得擁有左Robocop! EB未出時好想佢快啲到出貨個日,決心一定要買佢,仲要係第一日!但真係對住個Display 成個寺.....心情好忐忑!!!定價真係貴啲,質數自覺又未直咁高, 若果冇Booster同炮同埋賣$2,888的話我諗好快會Sold Out, 仲有出得唔著時啦!今個月大把人預水比隔離廠,想信好多人要回一回氣先到佢,好彩佢可以有分期,所以遲D都會返去買佢!!!
昨天有Ching講門市個display po 屎好醜!
今天到了門市看看真身!

真覺得奇怪!唔通我要 ...

pose好似有人整過,我記得我買果日個pose唔自然
Ching 我過年前已在淘寶買了,已玩咗成兩個月,我個人覺得是超直!:)
佢都有Auto9架,支槍個滑架制重function架!:)
剛回家又玩一玩,都係唔太喜歡背包同支怪槍。

我又唔覺得佢活動能力較低喎!:ar:
起碼坐得比HT隻1/6自然!:shy:

可能我的攝影技術差,點都影唔睹figure本身隻色!
佢本身隻色靚好多!:shy:
回復 211# cc9394

請問ching其實佢大肶可否向左右扭開d企,因為有時正面睇有d似兩碌竹!thx