Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

EB 只係一間小型公司, 不要抱太大期望啦.

(小弟之前拎Jordan 素體去整, 都係等極電話等左成個月幾都無回 ...
MarMar 發表於 25-3-2014 10:35 PM

其實隻嘢無離開過間鋪。。。信不信由你
HK$3888 according to their fb
HK$3888 according to their fb
V323V 發表於 6-4-2014 12:48 AM

{:1_212:}
Thx...
Roy兄會員無折,只係早非會員2日拎到貨咁解
非會員星期一去買買現貨嘛?
EB member 會藉真把鬼!
Roy兄會員無折,只係早非會員2日拎到貨咁解
terence4788 發表於 6-4-2014 05:08 AM

都唔係折唔折嘅問題,$3xxx實在不能接受...
雖然size does matter...
我等HT算!
希望尋日見係舖放出黎果隻唔係final....3888 好難接受:o

一早都知係呢個價錢,只不過真係等佢地開賣.......(香港區定價已經叫做好左...唔係要四千頭..睇下你有冇愛)
1/4實物都幾震撼(可惜佢地唔識擺POSE,如果唔係仲正)

YOUTUBE有官方宣傳片同示範片,好毒

ps.昨天見到人地一隻一隻咁買,我拿哂錢又冇得買T_T...星期一放工再去..
都唔係折唔折嘅問題,$3xxx實在不能接受...
雖然size does matter...
我等HT算!
Toruk_Makto 發表於 6-4-2014 12:08 PM

個價差不多可買 HT的 Robocop + ED209 !
依家同ED209一齊玩, 好絕!
I have to say I give credit to Enterbay !! however, HT size fit better in my house! so i have to pass!! but keep it up Enterbay!

I want to see the NEW robocop! if Enterbay making it!
回復 179# minitoyhk

佢地應該休星期日,有冇改就唔知!佢地個電話經常無人聽!
依家一至七都開喇, 本身係決定買, 但要科水時又有D猶疑
睇左實物,先唔好講價錢,人物上色好假,尤其對眼,對腳邊位有些凹凸,整體外型幾好,係條頸爭d,但沒有1/4的像真度(上色)、震撼