Toysdaily 玩具日報

查看: 22625|回復: 56

[分享討論] Tony Stark變Joker, 但都要收貨?? 新鋪照開, 服務依舊. (完滿解決)

我攞完貨check既時候同隻Tony都係一額汗, 攞去鋪3個人check3次, 最後個人話上色問題冇得換, 2個員工都承認有問題, 點解唔換比我, 揾第三個員工打發我走. 咁你d工人將Tony油到Joker咁, 唔通又我要收貨. 另外我聽到其中一人問洗唔洗寫report, 有人答話唔洗, 令我覺得佢地係怕麻煩而唔換. 事件已致電郵去相關投訴部門.  

你地d工人係咪油到咁樣, 我都要照收貨:blame:

結果Tony 自己都忍唔住, 出黎要求換貨.

嘩....咁油既....
師兄隻tony唔講以為係美玩100蚊7隻果類
企硬要去換啦
唔好意思
隻野有咩野問題?
唔好意思
隻野有咩野問題?
LeO涼介 發表於 19-10-2013 12:56 PM

樓主隻TONY個頭 令到反哂光...都睇唔到有問題?
師兄你依隻既眼神好過其他師兄嗰D,但係個額頭真係好多面油!:@
成個額頭反晒光都仲可以話無問題:26:
Hum............ ching 其實上色有乜問題? 無比較下好難分辦...油面可能係拍攝燈光又或忘記上層不反光油
頭像被屏蔽
師兄,深表遺憾...:o

小弟昨午都去換(頭雕多左粒墨,肯定無師兄隻tony咁覺眼),職員肯開盒新比小弟換,不過新個盒同師兄呢件有同一問題,額頭壓光左,最後無換個頭,只係換另外一個配件。

走前小弟重講多次唔好意思,要為左一少件parts開盒新嘅,職員重笑笑口話無問題。

照咁睇換件真係撞彩數...
Hum............ ching 其實上色有乜問題? 無比較下好難分辦...油面可能係拍攝燈光又或忘記上層不反光油
chankb 發表於 19-10-2013 01:04 PM

燈係專登射落塊臉度,成臉都不反光,唯獨額頭,致於師兄所講既上色問題,我唔係專家,所以答你唔到,手機放大圖既話,我覺得額頭有績添。比較圖既話請參考其他師兄既圖,因為我買一隻,所以亦唔想未得同意下攞人地既圖。各人準則不同,我不意圖說服所有人支持我,但已向相關機構投訴。
師兄,深表遺憾...

小弟昨午都去換(頭雕多左粒墨,肯定無師兄隻tony咁覺眼),職員肯開盒新比小弟換,不 ...
catcat 發表於 19-10-2013 01:17 PM

可能我遲去,另一post有師兄早過我但都有得換。可能佢地serve 到一個數之後,其他就不獲通過………
燈係專登射落牌臉度,成臉都不反光,唯獨額頭,致於師兄所講既上色問題,我唔係專家,所以答你唔 ...
小志強 發表於 19-10-2013 01:18 PM

自然光同閃光燈影...都係冇反光....樓主個隻係有問題架啦....
我果隻到係咁不過未去换
我明c 兄感受 因為個額反哂光勁明顯
可能我遲去,另一post有師兄早過我都有得換。可能佢地serve 到一個數之後,其他就不獲通過………
小志強 發表於 19-10-2013 01:22 PM

師兄,唔洗灰,一唔係揾日week days去換多次,一係揾兩粒泥膠封住雙眼,隔遠噴少少半消光。

如果身邊有玩開模型的朋友或者相熟鋪頭就最好比人噴,兩分鐘噴好,應該樂意幫手的。
師兄呢個頭真係油到反晒光喎...
如果唔係咁的話, 絕對係一個靚頭雕, 對眼無射哩!!