Toysdaily 玩具日報

查看: 14529|回復: 38

[玩具報告] 聖衣神話-黃金仙女座瞬

本來成個report打好曬, 又貼左相, 一按又死左.

已經試過幾次都係咁, 唔想再浪費時間打過, 貼幾張算數.

頭像被屏蔽
有同腳問題嗎?
眼睛怎麼變那麼大,還是只是錯覺?
greatmuta 發表於 5-6-2013 11:05 PM

冇錯腳問題,眼睛確是弄大了
頭像被屏蔽
好得! 正過原色~~
大眼好過原版....
哩個先係我認識嘅阿瞬~!
佢腳裏面有一條凸起做記號,另一隻無,應該無左右腳掛?!?

請問有同腳問題嗎?
眼睛怎麼變那麼大,還是只是錯覺?
greatmuta 發表於 5-6-2013 11:05 PM
Good pic 但我重未有時間去攞:$
大眼好過原版....
哩個先係我認識嘅阿瞬~!
MAX 發表於 6-6-2013 05:00 AM
估唔到會有改動,好!
小心重複腳, 我正常版都奶左...
馬仔兄 係唔係用 IE ???
如果係, 請轉用 Chrome 或者 firefox ... 你上網會開心好多 ga ...
而出 post 亦會安全 d d ...
無錯, 就係用IE出事, 因為好多BOOKMARK 都響IE, 無去攪, 好多謝你提醒.

我其實都知用Google Chrome 會快D, 不過未習慣地轉用.

都係要的起心肝攪攪佢, 打左成10幾分鐘D野無曬…………

馬仔兄 係唔係用 IE ???
如果係, 請轉用 Chrome 或者 firefox ... 你上網會開心好多 ga ...
而出 post 亦 ...
Vince 發表於 6-6-2013 10:14 AM
無錯, 就係用IE出事, 因為好多BOOKMARK 都響IE, 無去攪, 好多謝你提醒.

我其實都知用Google Chrome 會快 ...
馬仔 發表於 6-6-2013 10:29 AM

chrome 同 firefox 都有 function copy 晒 IE 既 bookmark ... so don't worry ...
我之前都係用 IE ... 係 forum 出 post 成日有問題都算, 開多幾個 page 都會慢到訓街 ... 所以頂唔順先轉 ... sorry ... 講左好多 OT 野 ... :64:
chrome 同 firefox 都有 function copy 晒 IE 既 bookmark ... so don't worry ...
我之前都係用 IE .. ...
Vince 發表於 6-6-2013 10:39 AM

原來係咁, 唔怪得呢排出襯post都死晒啦............真係火都嚟呀......{:1_224:}
支持馬兄正post..........睇落金瞬真的不錯, 今日去拎埋先..........:43:
我呢排都同樣遇到你嘅遭遇, 真係攪到火到嚟呀.....次次一post就冇晒..........:*