Toysdaily 玩具日報

查看: 11005|回復: 12

[玩具報告] Gundam Converge SP04 百式米加粒子炮裝備, 卡碧尼 報告!!!

呢set好似冇咩c兄report既,
大概是MB 00 出晒風頭, 話說回頭,

百式米加粒子炮裝備, 卡碧尼 兩隻都有型有款, QC 冇問題

之前買唔到百式唔緊要, 米加粒子炮裝備仲正, 去圖:

百式隻金同之前 DELTA GUNDAM 比真係差一截
百式隻金同之前 DELTA GUNDAM 比真係差一截
mudwk 發表於 28-8-2013 10:16 PM

個隻Delta Gundam 我都冇買呀

不過搵到張日本report既比較
個隻Delta Gundam 我都冇買呀

不過搵到張日本report既比較
humanspider 發表於 28-8-2013 10:33 PM

之前無留意到,頭雕同舊百式唔同左喎{:1_197:}
都係覺得SET 1 隻色正好多~
呢隻比較黃
DELTA GUNDAM 就金好多~  {:1_206:}
SET 1完勝,個隻先叫百式。
我無入SET1啦,入左SP04,開個一下已經知唔OK,因為百式太黃,唔係金,唔OK。
同埋面相同SET1真係有D距離。
隻卡碧尼個兩肩好似有d黃黃咁~~~~{:1_197:}
百式改左少少模。。。
個坐就一樣:54:
卡碧尼隻眼係右邊既????{:1_236:}
卡碧尼隻眼係右邊既????
tdpl2620 發表於 29-8-2013 11:17 AM

佢好似有兩隻眼的
又係日本report
突然覺得秋貝雷看起來有點魔人普烏的樣子........這嘴是怎麼回事?
難道是拿龍珠漫畫當設定稿嘛...........
不過不得不說圖裝的細節還是蠻好的><
高品質啊~~~
今次完全失望,卡碧尼勁樣衰、比例都有問題.....百式顏色、比例差過之前果隻好多........