Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Tony Stark變Joker, 但都要收貨?? 新鋪照開, 服務依舊. (完滿解決)

如果真的最後換唔到,可以買支消光噴下
師兄,唔洗灰,一唔係揾日week days去換多次,一係揾兩粒泥膠封住雙眼,隔遠噴少少半 ...
catcat 發表於 19-10-2013 01:29 PM

因為已經投訴左,所以睇該部門回覆,另外小弟係無手藝派,所以……唉,身邊朋友亦冇玩開玩具模型。最壞打算係買過另一個頭…
自然光同閃光燈影...都係冇反光....樓主個隻係有問題架啦....
改咩名好? 發表於 19-10-2013 01:25 PM

見到師兄尼隻,我…………長嘆中……
真係好差,咁都唔俾換
你同佢講”我唔係玩蠟像”
咁都叫冇問題?有冇搞錯呀:blame::blame:
你睇吓個額頭, 鼻樑, 雙臉頰呢D高光位不一致, 就知唔關燈光事啦, 冇落消光就更加唔關個客事啦, QC check 唔到都唔係問題, mass production QC都會漏眼, 但係都要有after sale services傢, 佢地D sales 真係好唔掂:*個額頭光到呢:70:
Ching最壞打算,如何冇得換的話,買幾十幾蚊枝消光油噴返真係得㗎,好過幾百買過個頭
Ching最壞打算,如何冇得換的話,買幾十幾蚊枝消光油噴返真係得㗎,好過幾百買過個頭
Lcw 發表於 19-10-2013 01:59 PM

多謝建議,小弟會嘗試,謝!!
頭像被屏蔽
多謝建議,小弟會嘗試,謝!!
小志強 發表於 19-10-2013 02:00 PM

其實有時如果係小問題,但又過唔到自己,我會特登整爛D去換,等D職員無借口。
又真係油得過份左wo :70:
影到點反光都唔會好似茶左油咁啦
死火 會唔會呢一批都係咁
星期一去攞,hope it will be fine
回復 24# twinsenckw

同意

其實HT 有幾位男員工當左換件客係仇人咁,其實佢地又唔係咁忙,
成班企係到,,,盡量幫下客人有幾難,,,,幫客換件又唔會扣佢地人工,,,,,:42:
呢樣就最令人反感,,,,,

但當中亦有幾位員工係好中肯,有問題件佢會盡量幫你換,
佢地亦知好多時成批貨物有問題,
但公司落左柯打,只會開兩盒你換,佢地都說有時會好難做
如你唔好彩開二盒都係有問題,,,
就一定要比佢上廠,,,,,
:38:
回復 10# 小志強

我估上色那位工友忘記為額頭噴上消光...

唔比換唔出奇, 我今日退朱朱俠時領教過現在既服務質素, 只能說係一肚氣....:42:
痴x線,樓主即場鬧爆ht嘛。
頭像被屏蔽