Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Tony Stark變Joker, 但都要收貨?? 新鋪照開, 服務依舊. (完滿解決)

回復 30# wongyingying

請看 #1176
http://toysdaily.com/discuz/thread-185988-79-1.html
回復 28# chankb

只能夠講,因為有師兄換到,有人換唔到,所以消委會幫唔到就平機會,最後真係唔得,咁就由一年訂十幾隻,減到一年最多訂2-3隻…
痴x線,樓主即場鬧爆ht嘛。
darknight 發表於 19-10-2013 05:16 PM

鬧有用就唔會再發生,對住佢地為有投訴,我唔鍾意動不動就投訴,但我冇得簡…
回復 32# 小志強

我去LV買個銀包兩三千, 睇下LV鋪面同d招持水平, 再對比去HT買幾千蚊嘢, 以前又要排街排後樓梯, 又要查身份証, 又要睇你員工面色, 售後服務更加好似要求佢一樣...減少消費係上策.
回復  小志強

我去LV買個銀包兩三千, 睇下LV鋪面同d招持水平, 再對比去HT買幾千蚊嘢, 以前又要排 ...
chankb 發表於 19-10-2013 05:56 PM

我做鐘錶業,賣左隻錶比客,個客帶成個幾月,之後隻錶有問題,要退錢,我公司都照退成百萬比個客。更何況我個玩具拎返屋企只有一日,ht 離名牌太遠
ching 想問下拎呢隻野時有冇得即場開盒 check ?
頭像被屏蔽
又真係幾令面wor:(
其實上色問題點解無得換嘅?最重要係唔關個客事嘛!點解唔換呢!
真係立立令.......................
其實上色問題點解無得換嘅?最重要係唔關個客事嘛!點解唔換呢!
路易少尉 發表於 21-10-2013 10:27 AM

理由相信係同日有幾位師兄係我之前已換,店員可能覺得我第一次買或者玩,所以第三個員工check完攪唔掂,就搵個理由打發我走…
回復 41# 小志強

昨日我都攞左,額頭都係令面,應該係包裝吸塑壓住頭部做成.
回復  小志強

昨日我都攞左,額頭都係令面,應該係包裝吸塑壓住頭部做成.
tylorr2003 發表於 22-10-2013 12:17 PM

師兄換左未?
回復 43# 小志強

我唔換,自己用水性消光油攪左,有個朋友攞都係令面,覺得這批貨都一樣{:1_198:}
回復  小志強

我唔換,自己用水性消光油攪左,有個朋友攞都係令面,覺得這批貨都一樣{:1_198: ...
tylorr2003 發表於 22-10-2013 01:02 PM

我等消委會復,如果搞唔掂,都會試下自己搞… 請問師兄所講水性消光係筆,定係噴槍,已經好小接觸模型果類玩具。