Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Tony Stark變Joker, 但都要收貨?? 新鋪照開, 服務依舊. (完滿解決)

油面點收貨, HT太過有問題了
油面點收貨, HT太過有問題了
jay147 發表於 22-10-2013 01:12 PM

所以來年將大幅下降訂貨數量。
回復 45# 小志強

水性噴罐,不要直接噴,噴小小落白布上,再慢慢印落光面上,吹風筒(凍風),睇下效果.
回復  小志強

水性噴罐,不要直接噴,噴小小落白布上,再慢慢印落光面上,吹風筒(凍風),睇下效果.
tylorr2003 發表於 22-10-2013 01:52 PM

唔該晒師兄。
回復 49# 小志強

搵一些好的白布,唔好用啲甩毛的
如果咁樣都唔比捩, 下次ching可能要整爛佢, 或者有得即換 {:2_312:}

今日終於換返另一隻比我, 雖然印堂仍有小小反光, 不過我都收貨. 起碼唔係成面油...{:1_225:}  事件都擾攘好長時間, 亦已過14日保養, 自己心想要放棄, 已經按之前師兄建議買左消光既工具. 但投訴既機構個主任十分幫忙, 不停催促賣家回覆, 間接促成事件完滿解決. 如果其他師兄有同類比較嚴重既問題發生, 建議要盡早揾相關機構幫忙, 因為佢地係超忙, 十次打去十次都唔通, 全部要留言. 另外, 因為換到心情好轉既關係, 走左去sb訂輕甲雷神, 之前自己仲講訂小d... 結果身體仍然好老實...:shy:
恭喜師兄!!!:77: 我次次攞新貨番唻,開盒嗰下都會好不安,驚有sad....:47:
回復 52# 小志強

說不出的奇怪,是否相機問題?眼睛都消光左?

回復 54# neo.L

隻眼係水汪汪,可能無用燈射到正,因為我個焦點去晒個額度。另外可能係手機相,影得差d。:(
唔好介意,可能攝影問題,tony好似盲左。

影多張, 明目之後, 第三隻眼就會開...:( 不過小小我都接受既.