Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多年收集和滿載記憶的新舊玩具柜!(最後一頁更新至23年7月)

5mm有點薄。。。。。。不要把最重嗰十隻放在同一塊玻璃上
gazza1211 發表於 18-2-2014 09:44 PM

我新買的姨媽Billy仔!!獻醜啦
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-221244-1-1.html
我新買的姨媽Billy仔!!獻醜啦
六神 發表於 24-2-2014 01:16 AM

六神兄收藏真系勁啊!
翼兄,謝謝讚賞啦,整齊只是因為我忍著再無開line,留番少少空位。。。。。。搞到今年冇咩&#2205 ...
gazza1211 發表於 18-2-2014 10:41 PM

gazza兄我都等緊G7!
六神兄收藏真系勁啊!
tolete 發表於 3-3-2014 04:52 PM

甘部俾你睇到。。。。。。
甘部俾你睇到。。。。。。
六神 發表於 3-3-2014 05:08 PM

真系有米之人,有冇儲其他玩具啊?
趁二月春節期間,搞掂了RG Zeta Gundam,但冤枉地多買一盒來砌。。。。。。
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-221220-1-1.html

爲了懺悔上月從日網購入WAVE的機甲界原色版,本來以為二月可以這樣節省的過去,無無聊下、神推鬼㧬在25日上大陸淘寶網看看(主要是因為他的支付寶太出名,上去了解一下),
點知發現了一件東西。。。。。。就這樣爲它奉獻出我的第一次淘寶。。。。。。短期內買了同一個角色。。。。。。慘了:70: 這樣的天價物,真的要等得閑有空慢慢拍照才成。。。。。。

勁啊gazza兄…依隻天價物都起個孖!
勁啊gazza兄…依隻天價物都起個孖!
hehemimi 發表於 3-3-2014 06:17 PM

mimi兄,我年初無聊逛日網見到這款原色版的二手貨,見官網介紹又大隻又高可動,所以39魚yen買了。。。。。。但上星期上淘寶,居然有人放全新的金屬色,一時心歡作就買回來了。。。。。收到貨后,從外盒以及內盒的包裝和膠紙來看,是全新的,但以人仔4牛買回來,都覺得自己真的瘋了,所以我已經準備把原色版放掉。。。。。。

不過,話說話,見到淘寶都有些罕有貨,但價格超高咯!其中,見到有半眼的黑神,以及我嗰隻冥王黑天使。。。。。。。

老實說,我之前玩完psp機戰,就想要mimi兄都有的半眼dancouga nova。。。。。。不過,真的世間難求了。。。。。。。
勁呀GAZZA兄:handshake:
mimi兄,我年初無聊逛日網見到這款原色版的二手貨,見官網介紹又大隻又高可動,所以39魚yen買了。 ...
gazza1211 發表於 4-3-2014 12:13 PM

隻鐵巨神仲貴過EX三一…gazza兄應該餓左好耐啦XD…

不過買到咁既好物都開心既

半隻眼超獸nova近年好少人放…如見到pm您…
Happy Monday:71:
師兄的相片百看不厭啊!
Gazza兄的相片百看不厭x2...{:1_205:}
星期六快快樂樂{:1_208:}
師兄的相片百看不厭啊!
tolete 發表於 28-3-2014 03:32 PM

Tolete兄都有百玩不厭的TF玩具啊!