Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多年收集和滿載記憶的新舊玩具柜!(最後一頁更新至23年7月)

3月多買。。。不過,公事多事之秋,沒空沒心情每個慢慢拍照了。。。。。。
3月多買。。。不過,公事多事之秋,沒空沒心情每個慢慢拍照了。。。。。。
gazza1211 發表於 29-3-2014 11:47 PM

嘩!超級索眾子真係超級索…
Tolete兄都有百玩不厭的TF玩具啊!
gazza1211 發表於 29-3-2014 11:39 PM

我果D粹料黎!
41!
gazza1211 發表於 29-3-2014 11:47 PM

剛柔並重...............好鬼正呀............{:1_208:}
Bro gazza, great collection:71:
gazza兄復活節快樂...{:1_205:}{:1_211:}
:34:!!!:34:
復活節快樂!!!
SimonC 發表於 18-4-2014 02:46 PM

哇∼∼∼真的唔方唔快樂。。。。。剛剛從台灣充軍了五天回來,累死!
gazza兄復活節快樂...
hehemimi 發表於 18-4-2014 10:09 AM

mimi兄復活節有快樂買玩具嗎?我今晚剛從公司充軍台灣五天回來,累死!!!!昨晚行程是去了台北西門町。。。。。。事前無乜準備,就是臨時查了幾個玩具店、商場。就西門町已經有好多家,尤其是一個叫“萬年商業大廈”,有好多店。但貨品就不是很Update,我想幫人買figma-艾連,都沒有。。。。而且,好多貨都比香港貴。。。不過,勝在可以尋寶,有一兩家有很多古董嘢。
 mimi兄復活節有快樂買玩具嗎?我今晚剛從公司充軍台灣五天回來,累死!!!!昨晚行程是去了台北 ...
gazza1211 發表於 23-4-2014 12:55 AM

香港買玩具算平...係衰在好多時要搶又多投機因素..中古野有收穫嗎?Gazza兄{:1_205:}
回復 120# gazza1211

我果d普通料,失敬!
Gazza兄您好…入黎坐坐先…{:1_205:}
Gazza兄早晨…又入黎坐坐…:64:
我都入黎坐坐先................:78: