Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多年收集和滿載記憶的新舊玩具柜!(最後一頁更新至23年7月)

Ray文兄也快d買啊!你的SR Mazinger戰隊怎能缺這件啊!!
gazza1211 發表於 1-6-2014 02:45 AM

一定不會缺呢隻.............但想等港魂~{:1_197:}
日魂是6月4日,找家店訂水貨吧!。。。。。港魂可能要等、或者refresh個網到頭暈啊。。。。。。。 ...
gazza1211 發表於 1-6-2014 02:49 AM

我都希望可以好似GAZZA兄咁勇, 但我冇咁既本事.................:79:
gazza兄好耐冇見喇 :65:
星期六快快樂樂{:1_211:}
各位師兄午安!:34:
Gazza兄午安…{:1_205:}
又到周末啦…gazza兄…係呀…好期待過多幾日可以囉G7…{:1_205:}
gazza兄仲未有時間update近日好物G7呢................{:1_228:}
gazza兄仲未有時間update近日好物G7呢................
ray文 發表於 28-6-2014 12:42 PM

係啊。。。現在已經在回強國路上。。。等下週回來才一次過補拍G7,和其他六月入手物。。。。。

話時話,G7算是做得幾好,合金成分多、面相用上銀色和精準、接近零換件變形、心口嗰隻鷹上色很特別(不是電鍍,所以不怕氧化),唔同角度打光拍照,金色反映都不同、另外,我很喜歡二劍流的機械人啊。。。。。Ray兄玩其他的玩具多,呢件你滿意嗎?:73:
G7是好物…gazza兄…不過beagle履帶日子久了可能像一些popy般會斷裂…同埋頭我覺得做型還可以好些…不夠兇…配件也算多可以慢慢把玩…
係啊。。。現在已經在回強國路上。。。等下週回來才一次過補拍G7,和其他六月入手物。。。。。
...
gazza1211 發表於 29-6-2014 04:25 PM

昨晚玩完真的很正...............比想像中大隻, 重手, 多變, 多武器玩................正~:love:
6月最後一個週末連入合金魂G7和Figma。這個7月初的週末才有空慢慢拍:

大陸公司太子爺,原來也是基友一名,這件Mazinger手辦是他自製送我的。(.....要加人工才實際啊.....)

今天慢慢玩過透、慢慢拍了照!!好久沒有整d玩嘢照片了,呢只鷹使我提起勁了!!

今天全部時間都給G7了,4件Figma之後才慢慢玩。

{:1_208:}嘩…gazza兄入親d囡囡同G7仿TV同遊戲場面圖好鬼正呀…
嘩…gazza兄入親d囡囡同G7仿TV同遊戲場面圖好鬼正呀…
hehemimi 發表於 6-7-2014 07:00 AM

d囡囡和figma仲未開。。。。留番之後慢慢開慢慢玩,因為,之後兩三個月我都沒有什麼目標要買。
動漫節又黎喇, Are You Ready:*