Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多年收集和滿載記憶的新舊玩具柜!(最後一頁更新至23年7月)

{:1_208:}早晨gazza兄...趁假期入黎坐坐....
這個九月都冇乜買嘢,就只有下面六神和兩架車仔(lego人仔是買來給家裏馬騮的)。
六神再版了兩次,感覺沒有初版好,有興趣看看比較報告:http://www.toysdaily.com/discuz/thread-228907-1-1.html
gazza1211 發表於 2-10-2014 01:38 AM
這個九月都冇乜買嘢,就只有下面六神和兩架車仔(lego人仔是買來給家裏馬騮的)。
六神再版了兩次, ...

偏心喎:63:,自己玩六神小朋友就玩幾個人仔.:p
gazza1211 發表於 2-10-2014 01:38 AM
六神再版了兩次, ...

{:1_377:}六神合体, 正呀
果然係超合金達人..........咩版都入..........:handshake:
ray文 發表於 10-10-2014 10:27 AM
果然係超合金達人..........咩版都入..........

冇咩達唔達人啦。。。。當ami開訂時,趕得及下單,能正常價入到一件再版。至於自己的二手初版,上週已經賣了。。。。。。之前在大陸見平宜多買了一隻的G7,也以二手價放了 (因爲我從兩盒裏面,各挑上色和關節較好的留爲自己display:shy:)。。。之前figma的僞物語月火妹妹,也一時性衝動:p買了兩盒,最後也賣了一個。。。。。。還是不keep兩隻了。
gazza1211 發表於 10-10-2014 11:34 AM
冇咩達唔達人啦。。。。當ami開訂時,趕得及下單,能正常價入到一件再版。至於自己的二手初版,上週已經 ...

估唔到gazza兄都有咁多大買賣呢...............:58:
早晨!入嚟坐坐!:78:
我好耐冇上來,入黎坐坐!:p:he:
tolete 發表於 18-10-2014 11:28 PM
我好耐冇上來,入黎坐坐!

回香港就可以多d上TD啦~~~

gazza兄..我又入黎坐下...{:1_228:}
新野無乜中..只有訂少量野同bid下舊popy...
gazza1211 發表於 19-10-2014 04:47 PM
回香港就可以多d上TD啦~~~

睇下幾時係香港約埋其他兄弟出來睇玩具啊{:1_221:}
hehemimi 發表於 19-10-2014 07:43 PM
gazza兄..我又入黎坐下...
新野無乜中..只有訂少量野同bid下舊popy...

我就只買了figma ironman和SR 合金ver帝皇,不過,都是爲買而買,未開盒,可能之後玩幾嘢後都會放掉。。。。。。現在十五十六要不要買d舊嘢收藏:魂spec XS17 威龍1 custom。。。。。。
gazza1211 發表於 20-10-2014 12:11 PM
我就只買了figma ironman和SR 合金ver帝皇,不過,都是爲買而買,未開盒,可能之後玩幾嘢後 ...

gazza兄你好呀!!!我好耐冇入黎探下你喇:handshake:
SimonC 發表於 21-10-2014 11:20 AM
gazza兄你好呀!!!我好耐冇入黎探下你喇

揾日約大家一齊食個飯啊!:D:shiny: