Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多年收集和滿載記憶的新舊玩具柜!(最後一頁更新至23年7月)

動漫節又黎喇, Are You Ready
SimonC 發表於 23-7-2014 12:53 PM

我冇去過動漫節,冇興趣同人逼。。。。。Simon兄有target買嘢吧?
d囡囡和figma仲未開。。。。留番之後慢慢開慢慢玩,因為,之後兩三個月我都沒有什麼目標要買。
gazza1211 發表於 6-7-2014 10:14 PM

等你同 d figma 囡囡開包喔~~ :p
等你同 d figma 囡囡開包喔~~
fktuen 發表於 23-7-2014 06:02 PM

開包…開包…{:1_208:}
Happy Saturday{:1_208:}
7月冇咩嘢合心水,見價超抵,在大陸桃煲買多一隻G7,除了意見調查張紙唔同外,其他冇分別。。。。。魔蟹先買頂住手癮,唔知幾時才砌。。。。。其他的,都是,買給馬騮的暑假玩具(買d平嘢就夠扼細路啊{:1_220:})。
回復 170# gazza1211

大豐收,真開心!{:1_208:}
回復 170# gazza1211

細路唔呃得㗎 :63:
:43: Gazza兄你好
我都有意想入隻 RG紅蟹
gazza兄早晨...入黎坐坐:61:
好嘢嚟喎:handshake:

八月最後一天,買了Surface 3 (電腦都算玩具哦:shy:)。因為常常中港來來往往,一直想買部輕一點的notebook。日本NEC年初出了只有795g的notebook,但香港一直沒有代理。最後,買了Surface 3,不計keyboard就80xg,加埋keyboard,剛剛1kg。(龍珠是這個月買給馬騮們的玩具,用來親托一下:DD) Figma的Fate/Stay-Archer,size小了一個碼,有點失望。所以,未有興趣開盒拍照。。。。。(已經有三盒Figma未開盒了。。。。)

8月忙到Poke街,忙裡偷閒在大陸買了這兩件放宿舍。

fktuen 發表於 23-7-2014 06:02 PM
等你同 d figma 囡囡開包喔~~

d figma和SHF囡囡都沒有時間開,不過,呢緊中秋,有四天假期,可以開來拍照,不過,柜子沒位。。。。。。煩惱中。。。。。。
gazza1211 發表於 1-9-2014 08:20 PM
d figma和SHF囡囡都沒有時間開,不過,呢緊中秋,有四天假期,可以開來拍照,不過,柜子沒位。。。。。。 ...

gazza兄這麼大玩具櫃也放不到..的確好難再找位..:(
gazza1211 發表於 1-9-2014 08:20 PM
d figma和SHF囡囡都沒有時間開,不過,呢緊中秋,有四天假期,可以開來拍照,不過,柜子沒位。。。。。。 ...

我又要影~~~:63: