Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多年收集和滿載記憶的新舊玩具柜!(最後一頁更新至23年7月)

{:1_223:},,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,返工都返得開心!!!
你分享完d相。

Simon就會分享玩具收藏比我地…wakaka
我鐘意你d魔裝機神啊!
好壯觀的收藏!:71:{:1_221:}
回復  gazza1211

等你分享多啲玩具收藏
SimonC 發表於 23-9-2013 05:14 PM

哈哈哈,我把lego的小量收藏相片,更新在page 1 #8。
我鐘意你d魔裝機神啊!
holland720 發表於 24-9-2013 10:46 PM

我都非常like。大家都是機械人同好!!:77:
好壯觀的收藏!
tolete 發表於 25-9-2013 03:38 PM

Tolete 兄也有壯觀的Transformer收藏啊:x
回復 8# gazza1211

Gazza1211兄都有玩Lego:handshake:
Tolete 兄也有壯觀的Transformer收藏啊
gazza1211 發表於 1-10-2013 08:33 PM

gazza師兄,我果d系普通野,你的系勁貴靚野啊= 小毛見大毛:!
我都非常like。大家都是機械人同好!!
gazza1211 發表於 1-10-2013 08:31 PM

我記得第一次玩RPG GAME
唔係超任F91高達、就係魔裝機神!
:75:惡魔召喚:返黎喇, 返黎會員區吹水喇:75:
惡魔召喚:返黎喇, 返黎會員區吹水喇
SimonC 發表於 23-10-2013 05:08 PM

返黎喇!這幾個星期忙到隻西。今晚搞掂了。上週末回來,無聊買了隻figma Tekkaman Blade,不過都無意欲開盒。。。。。。。。。。。。。
我記得第一次玩RPG GAME
唔係超任F91高達、就係魔裝機神!
holland720 發表於 3-10-2013 10:07 AM

講起玩game,我都是1988年任天堂紅白機後期才加入,玩了一年左右就進入了人生的黑暗時期。。。。。。。到1996年初,才開始重玩game,我第一隻機械人game要到1999年在playstation玩Super Robot Wars Complete Box裡面的SRW 2和SRW 3,遺憾一直沒有時間玩講魔裝世界的SRW Ex。。。。。。。。到2000年就買了playstation的SRW Alpha限定版。玩完后就機械人中毒了,買了人生第一隻合金機械人- 新世紀Shin Getter 1!!!
gazza 神級玩具櫃,師兄平日係大陸邊到買玩具?
gazza 神級玩具櫃,師兄平日係大陸邊到買玩具?
milkcoke3 發表於 31-10-2013 07:31 PM

我週末就回來香港,少咗去逛玩具店。有時直接在日網買,直接送到大陸先玩為快,然後才帶回香港。另外,大陸無好嘢的,有都是貴了一大截的普通貨,或者平了一大截的假貨。