Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

老虎見到好多張票相片..........賣家咁串..巴閉,,,
希望沒人買....

1張2580元
買個果都係白痴!!!!
賣家公然炒訂購券hottoy係咪要做D野!!!!:53:
看到訂購券幾號............
1套能訂全部???????????????HT接受嗎?
回復 589# quincy

你講嘅就係我所想。{:2_286:}
5千1隻ironman我唔好同家人一起吃飯好過,如果你有事ironman幫唔幫到你,家人就可以幫到你同家人食餐飽好過買 ...
Wing012002 發表於 6-4-2013 03:17 PM

CHING 講得好!!! 讚!!!
你住外國就可以用sideshow訂,中港澳同胞就排隊啦
goodies 發表於 6-4-2013 05:40 PM

等我試下搞, 我個細佬住加拿大!!! 到時搞到話俾各CHING知! 到時大家再衡量!!!
真正既玩家, 用家們, 大家要有骨氣!!! 唔好買炒價!!! 炒家們, 你地等坐艇啦!!
我唔知有冇話我係傻仔, 但我話俾你地知, 我成套IM 齊晒, 因為今次哩單野, 就差哩隻, 但我係唔會買炒價!!! 所以我寧願賣晒我既至愛IM, 都唔會再做你 HOTTOYS 既FANS!!! 你個PAGES, 我已經UNLIKED!!! 我對你地好失望!!! 我唔介意做傻仔, 但我必須俾大家知, 今次HT 最少少左我一個冇價值既FANS!!!
其實大家應該要算炒家賬囉,我覺得關HT咩事?話明限量版,觀乎全世界都係咁多人想要架啦∼
唔通李嘉誠起左啲樓出黎比啲大陸人炒到貴晒你地又係度話李生白痴無腦?
幾十年前番大陸辦事, 無冷氣無電視無公仔書無玩具無汽水, 要咩無咩, 個社會幾和平, 夜晚真係見到猩猩架. {:1_208:}
原來禁係咁好.
最好HT出一版唔連個死外星人座!到時班炒家就.....:DD
頭像被屏蔽
真正既玩家, 用家們, 大家要有骨氣!!! 唔好買炒價!!! 炒家們, 你地等坐艇啦!!
我唔知有冇話我係傻仔, 但我 ...
rukawalam 發表於 6-4-2013 08:01 PM

Ching 你不是傻仔,但眼見y拍有好多人bid 仲有幾個不同賣家各自有十多張券,真係好火:blame:
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20130406/51332850
生果報好野 ~ 最正最後2句, "香港人出既玩具連香港人都買唔到, 重要唔係第一次 難免又比粉絲咪鬧爆lor ~"
十足十以前d人炒黃牛咁
黃牛都犯法啦,點解賣單唔犯法?
回復 645# kingofhero

HT 侯活點反應????????????
難道生果報有人想買??????