Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

我個人並不討厭南亞人,人地沒有犯規,只是更早到同更團結一致行動,個規則吾係佢地訂的!!
要怪就怪香港人唔團 ...
kingofhero 發表於 6-4-2013 10:51 PM

其實打尖同增值點會冇犯規?
請大家悟好買佢地d卷!一d都悟值得!要4~6k 買隻公仔!
16-17日 應該降價............
如果真係咁做,請問你以後仲買唔買 hottoys 野?
hk小文 發表於 6-4-2013 03:17 PM

我冇所謂, HOTTOYS 呢D 所謂限量, 我都無機會排, 開訂大家有得玩仲好
回復 387# FEMAN

唔系输俾南亚人,系输返俾香港人,佢地都是求餐饭吃姐。祸根是炒家=香港人。
回復 613# Ricky康康

支持 !! 香港朋友加油 !!!!
回復 393# xxhongxx

黑到睇唔到?{:1_213:}
張野$6500.?
大家不要忘記仲要加入$1880至買到.
支持ricky Neymar  ching !!! 到17號後, 就...bye bye
頭像被屏蔽
回復 670# BESTOFANDY

SUPPORT!!:36: 到17号就ByeBye何解??
係 lor... 成個社會氣氛都鼓吹炒炒賣賣......
廢紙一張都 bid....
其實大家應該要算炒家賬囉,我覺得關HT咩事?話明限量版,觀乎全世界都係咁多人想要架啦∼
唔通李嘉誠起左 ...
Toys_fan 發表於 6-4-2013 08:41 PM

Totally agree.  Why overreact on this case and blame everything on HT.

Many limited edition items around the world have to line up over nite and we are just not as quick as those East Asia guys and we just shouldn't go too crazy and keep bitching around.  It is just a figure and if the fry price is not too crazy, I will still consider it but if it remains the current unreal price, just skip it and move on to the next one.
回復  Ricky康康

支持 !! 香港朋友加油 !!!!
BESTOFANDY 發表於 7-4-2013 12:17 AM

無用架徙鬼氣啦,我試過幾年前排VIP貨品,我排了成粒幾鐘都無見過舊時點D老世出現過,但係一出現就直插入前面D FRIEND度,比佢打尖果D人居然無人出聲,之後我同附近果幾個買家講前面有人打尖不如一齊出聲叫佢排隊,最後咪無人出聲! 

D人嘅心態係我自己買到咪得囉,理得後面果D吖
各家自掃門前雪就係香港人嘅習慣! 何況對住D南亞人吖!
回復 656# chungyuihing

入境處放蛇買票就有足夠證據拉人遞戒出境
回復 676# fatestay

咁要條南亞蛇喎,但係要南亞人出賣南亞人係咪有啲難度。依家係叫班港產炒家唔好用用南亞人出賣香港玩家都叫唔停。

香港人有時簡單到不得了,有錢一窩蜂去搵,最後落得一班羊鼓,當無利可淘,自然回歸原點