Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

計我話hottoys 應該開訂普通版, 加多個頭, 收2000一隻, 彩又攞左, 訂又收埋, 錢又搵多d,  炒家又 ...
炒飯俠 發表於 6-4-2013 03:01 PM

如果真係咁做,請問你以後仲買唔買 hottoys 野?
而家個價計落要成五千一隻,我買五隻兵返歸磨幾日無甘x嬲。。。
poonad 發表於 6-4-2013 03:01 PM

咁痴線!真係傻架!炒到咁!可能遲d成萬蚊1隻!:53:
I was prepared to pay $3800-4000 for this but how naive I am and thought I can get it at this price
遲d未必會一萬蚊隻,可能變返千八蚊隻{:1_208:}因為ht公開收訂,呢隻炒家用咁高成本去炒,其實只係訂到首800隻啫!跟住仲有幾千隻公開訂!到時笑爆咀囉!
問左唔會有得訂!
Y 拍有好多貨,有幾個賣家手頭仲有成十幾二十張券,好誇張
只知海外會有。。。
其實我相信遲啲側面綱可能都有得訂啦...寧願比運費好過比佢地抄...!
其實我相信遲啲側面綱可能都有得訂啦...寧願比運費好過比佢地抄...!
EdBat 發表於 6-4-2013 05:27 PM

你住外國就可以用sideshow訂,中港澳同胞就排隊啦
HT 再推多8000隻,特别(平)版,咪無得炒囉!
$5-6000夠同家人平平地向泰國玩幾日!
malaubanana 發表於 6-4-2013 05:48 PM

睇張相諗起層層疊搭印度火車:(:(
回復 607# neoneo

都係嗰句,叫價叫都五千一萬都得,有冇人接先?互bid又會唔會自己做勢?天價用另一acc技番做假象?
霍華德需要大家做勢製造混亂做勢:42: