Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

回復 712# trumanso

乜仲有人留意依家亞視做緊0的乜野架咩???
回復 721# ccwai640

炒到3萬7又如何,你又冇得賣/你又唔會買6:45:
Sideshow開左訂,寄到返黎維到兩千八到,好過益班南亞。。。
Sideshow 寫USA ONLY, 有咩辦法??
Sideshow 寫USA ONLY, 有咩辦法??
kevin6 發表於 27-4-2013 10:58 AM
仲有乜好諗?我睇住佢90, 80, 70, 直到out of stock...
It sold out within 3 hours. Scored one when it started. However, a lot of people missed it specially the people on the east coast.
今朝8點幾訂左,用美國集運,唔知會唔cancel
其實 IRONMAN 3 開頭 MARK7 開頭都有出場,都有戰損既樣貌,唔知HT會唔會出,真係希望HT出多幾款依家炒到癲左既MARK 4,6,7 等個市場降降溫,我念都係好多人既希望~(當然亦有人唔想,尤其是炒家) 希望HT好似以前出DX01 同 DX02 咁,失驚無神話翩出當時炒得火熱的JOKER 同 BATMAN,仲要係"DX" 配件多多有埋可動眼,殺到D炒家操首不及,HT呀HT,當時你地呢個舉動,真係造福幾多人呀,之後都DX01 同 DX02 又黎炒到離哂譜既時侯,又再出個DX11 同 DX12,雖然時間耐左都係會炒起個價,但起碼係唔同時期都比我地D"玩家"多左個"機會" , IRONMAN系列來說,真係好希望HT能夠翩出/出多幾款/出DX,讓某幾款現在炒得離譜的"MARK XX" 能夠有機會讓"玩家" 買得番,以本人來說MARK1-7,就欠了 7,(上年7月8月都不在香港- -)我有兩個朋友都玩HT的IRONMAN,不過遲入坑,就欠了4-6 -,- 其實那些炒家都炒夠了吧,HT該做番D野,益下我地D玩家,呢隻戰損MARK7消息一出,本來念住有機會入到了,仲已經約早了一班同好深夜5點鐘去排,點知你一句話提早,就益哂班南亞人,我地班玩家就真係輸哂,呢單野都可算係本年度FIGURE界最令人火滾既事件之一
睇完展覽中的實物,呢隻戰損好似有部份係mark 6嘅設定,尤其膊頭同大脾位,各位大大有冇留意呢?:67:
睇完展覽中的實物,呢隻戰損好似有部份係mark 6嘅設定,尤其膊頭同大脾位,各位大大有冇留意呢?:67:
有無大大知道幾時派貨?