Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

唔益自己人即係益南亞人。。。佢地成功買到、就會再排下一次。。。亦即變相鼓勵佢地繼續。。。
唔係玩嘢、係團結力量去對抗不公義、就好似碼頭工人咁
以不公義對抗不公義嗎?
再者,你估啲南亞係善男信女?隨時同你開波一個打三個啦∼
[quote]下次排隊排係南亞前既香港人,如果想玩野又唔介意自己蝕底既,所有香港人比佢地插係自己前面
JUNOWONG28 發表於 7-4-2013 08:22 PM [/quote

:71:  好提意!!!!大家鄰住比10個玩家插自己隊都好!!大家合力打擊佢地都好!!!
不過要一個組先得!!用whatsapp玩家在排隊時作通信!!唔介意自己蝕底既咪叫玩家插係自己前面!互相幫助大家咪可以減少排隊的時間!!!實行反排隊黨!!!以牙還牙!!!
咁咪繼續留返喺呢度嘈囉、無計喎、比啲“c忽鬼”大一大又驚。。。再者、打尖警察就話可以唔理、之於打架囉喎。。。到時咪捉埋個鷄頭出嚟查囉、嗰時入境處想唔理都唔得。就算最後乜人都拉唔到、以後都有警察在場、好緊張咁維持治安、都不失為一件好到加零一嘅事。
回復 695# jripper

碼頭工人為生計, 但宜家買件玩具搞到好似要搞革命一樣, 唔好卦...

不如叫HT改善下, 排隊黨已經幾年了, HT一直都唔理, 看看EB上次排MJ咪成功踢走左佢地囉, 只係睇下個賣家做唔做野者.
[quote]下次排隊排係南亞前既香港人,如果想玩野又唔介意自己蝕底既,所有香港人比佢地插係自己前面
JUNOWON ...
sityw 發表於 7-4-2013 08:53 PM

只要第一個南亞人前面係香港,,香港人不斷係前面加長條隊,咪由得南亞人不停係後面加入數
eb上次確係做得好、但係呢次电影限定應該不是ht安排的、係ua安排的、因為上年個电影限定平平安安、点估到個行街鷄頭搏晒老命、補返炒唔到mj條數。
睇下ht今年动漫限定点安排先再評論啦、其實我覺得ht係唔想fans咁辛苦嘅、一路都有改善呀、但係一嘢抄對手橋又確實好失威嘅。。。
再講、ht 係無責任對付炒家架。
各位大大唔好怪晒d南亞幫

怪就怪d蛇頭, 全部都係香港永久性居民

一日食炒價就代表默認佢地既做法
回復  jripper

我引用電台蘇絲黃語錄: "香港人有禮(唔打尖), 但自私(唔顧其他人)."
chankb 發表於 7-4-2013 08:26 PM

呢句最真。
各位大大唔好怪晒d南亞幫

怪就怪d蛇頭, 全部都係香港永久性居民

一日食炒價就代表默認佢地既做法
nicolaschan 發表於 7-4-2013 11:52 PM

認同!!大家只要擺買炒貨。到時炒家坐艇,仲有人炒??:53:
回復  jripper

碼頭工人為生計, 但宜家買件玩具搞到好似要搞革命一樣, 唔好卦...

不如叫HT改善下, 排 ...
chankb 發表於 7-4-2013 21:06

諗返又真喎~!悲記mj依度真係算多爸打買倒∼!{:2_315:}
有啲仲要買多讓俾人∼!(不過我一定唔會叫人pm我讓俾人,隨時果位都係攞去賣∼!)
但係白色45號隨時蛇頭哥諗倒新計出擊都未定∼!
因為佢有個怪病,見有價誓要全掃不可∼!!   {:2_241:}
阿苦班炒家炒到痴左線,一張購買劵要2千幾,加埋隻FIGURE$1880-,超過4千蚊隻1:6 IRONMAN, 我買PLAY IMAGINETIVE黎緊隻1:4都應該唔使咁貴.......
Spent a lot of time to read all the comment, HT should stop to provide limit edition or they should arrange the preorder by website like Sideshow - Attendee Pre-Order. Every time it create the unhappy and side effect to public. End of day, not only collector will piss off, the other civillian might fedup on them

現場所睇隻mark7靚過隻damage 版多多聲,
除了新地臺.個頭又唔及mark42.