Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

現場所
阿苦班炒家炒到痴左線,一張購買劵要2千幾,加埋隻FIGURE$1880-,超過4千蚊隻1:6 IRONMAN, 我買PLAY  ...
kawaiwong 發表於 8-4-2013 02:09 AM

班炒家咁惡就係因為佢地開天殺價都有人買!
回復 705# kawaiwong
請問張購買
回復 704# trumanso

白色45好似只限VIP訂購,同主力港外地區,部分同EB熟嘅figure鋪會獲內部分貨。紅23VIP 優先訂購,出貨亦會出哂比VIP先
回復  trumanso

白色45好似只限VIP訂購,同主力港外地區,部分同EB熟嘅figure鋪會獲內部分 ...
chungyuihing 發表於 8-4-2013 11:13

多謝更正~!{:2_330:}
諗返轉頭~!先一兩年依度仲有大班hot粉狂踩悲記~!
依傢小見左好多~!真係變幻無常~!!{:2_261:}
回復 705# kawaiwong

Let's buy that together ~~~~~~~~~~~~~:$
多謝更正~!
諗返轉頭~!先一兩年依度仲有大班hot粉狂踩悲記~!
依傢小見左好多~!真係變幻無常~! ...
trumanso 發表於 2013-4-8 15:18

依家EB都唔係出大路野, 大眾唔關心了. 好.

別笑我 我犯賤 被硬劏 也像蜜甜 別勸我
我自願 下來這條賊船
別理我 我犯賤 被磨折 也是自然 別救我
我自願 未曾惹人愛憐
對! 我犯賤 被迫訓街 也像樂園 別勸我
我自願 未能半場棄權
別理我 我犯賤 若離去 Figure賣完 別救我
我自願 並無怨言

{:1_203:}

成4k 仲要有一半比咗d炒家真係白痴先同d炒家買
買PI1比4啦都係4仟幾
有無人知呢隻幾時派貨,有D心急!{:1_208:}
係亞虎已經炒到37XX, 但好似張張單都係同一價錢!{:1_215:}
好yea,無意見報檔有im 3D鏡,即買本milk撰副tony 3D鏡!