Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

唔好幫親炒家啦!之所以有今日,就系之前的高追造成,惡性循環。現報了!
Totally agree.  Why overreact on this case and blame everything on HT.

Many limited edi ...
Wtong23 發表於 7-4-2013 12:40 AM

係website加用身份證登記就唔會好似ua單野咁啦.有咁ge方法唔用係要用過攪到全成圍_佢ge方法,咁佢係咪衰犯賤呀,同埋南亞人,炒家出現係以前動漫節都出現過啦,你都仲係要比機會班炒家令班玩家買唔到咁係咪ht問題呀
邊會有人比2千呀,更唔好講6千,重要另外比1880?咪傻啦......
放淘寶又係天真....國內同胞都係有錢啫,但唔係傻架吓?
由D炒家自我淘醉,個價用鍵盤打落去,係我就打十幾萬!!打得越高咪越開心炒家們!!!
D券到期咪又係變廢紙!!
hottoy門市遲D有得訂就....!我買定花生先!!
有師兄提過17號係點解呢? 唔通17號HT有得訂?
有師兄提過17號係點解呢? 唔通17號HT有得訂?
HT說過是無得訂,大家一齊唔買,唔好益D炒家!

少一只玩,唔會死!{:1_208:}
Very interesting situation on y auction... A guy using high price biding several damaged mark vii figures. But not buying it directly for less cost ... Hohoho
炒家自己去排, 搵人去排, 玩家就辦不到, 只有眼巴巴讓心愛的玩具比人納晒.
重點是時間!
下午有空的人都有嫌疑是炒家.
報紙有報導學生炒賣iphone, 所以都要打擊學生炒家.
勉強行駛的方法是首輪憑稅單訂購. 比稅越多越先, 因為呢班人正正是助長炒賣的人. 比少少奉承去引呢班人親移玉步親訂, 米可以斷炒家財路.
回復 683# sunny62992004

憑換領要於17日前付款訂購,逾期作廢!
限量野多數付全數, 張劵賣唔出, 真係會廿幾三十隻全數下訂:45:, 轉頭出隻類似的話{:1_235:}
剛睇過老虎拍賣,優先預訂卷出到$千五蚊都大把人bid!
只好講....有錢買家造就炒家....而炒家造就排隊黨!
希望HT將隻戰損版MK7改個地台,再响動漫節出2500隻限定版!
到時睇班炒家食得幾多貨?
其實我好奇。。。嗰班南亞都係你唔識我、我唔識你架啦、只係見到自己友就插入去、警察又管唔到、佢地因為團結先玩贏班香港人。。。点解人多勢眾嘅香港人唔可以學人地咁團結?
下次排隊排係南亞前既香港人,如果想玩野又唔介意自己蝕底既,所有香港人比佢地插係自己前面
回復 690# jripper

我引用電台蘇絲黃語錄: "香港人有禮(唔打尖), 但自私(唔顧其他人)."