Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

HT 定期都會出黎大擊玩家
玩開好難唔買, 以後只好嚴選
希望EB繼續努力, 其他廠百花齊放, 我都想HT 有收皮既一日
我有VIP 諗住番工前人少少去訂隻,但上到去已有三十幾人,都係放棄算,等下星期尾冇人先去訂算。
請問有預售券師兄,幾時開始訂?
d人話要趕晒d其他族裔人走,就為咗買玩具,超低B,到時揾阿婆排隊訂又點?白癡!
有買家才有炒家:78:
回復 605# goodies

4月14至17
頭像被屏蔽
good, 仲有清淨時間訂mk xlii
回復 606# BigOil

唔好閙人得唔得呀?
果班南亞人真係好過份架師兄,佢地連警察都閙,搞到啲秩序無哂架
回復  BigOil

唔好閙人得唔得呀?
果班南亞人真係好過份架師兄,佢地連警察都閙,搞 ...
FEMAN 發表於 6-4-2013 02:19 PM

為咗錢,咩人都係一樣,請果班人果隻狗,有冇出嚟維持秩序,佢為乜,咪又係錢!
頭像被屏蔽
唔好買炒家D换劵,17號都無人買,他們要去HT比錢落訂,增大炒賣成本。KEEP幾十張單的,要比多4 ...
Ricky康康 發表於 6-4-2013 02:56 PM

Agree , 不過有d人真係好白痴 $2300 照比 , rubblish !
計我話hottoys 應該開訂普通版, 加多個頭, 收2000一隻, 彩又攞左, 訂又收埋, 錢又搵多d,  炒家又玩死埋,一雞3食。。
而家個價計落要成五千一隻,我買五隻兵返歸磨幾日無甘x嬲。。。
5千1隻ironman我唔好同家人一起吃飯好過,如果你有事ironman幫唔幫到你,家人就可以幫到你同家人食餐飽好過買隻膠公仔ironman,hottoys實有排出