Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

再有4500...........不見4600...難道有人買@@
唉,老老實實
自從果年搞咩動漫特別版(本人最愛Batman)
已經知道根本曬9氣
一係工都唔番,dum低曬所有野去排
如果唔係就俾人一筆錢人賺

我已經俾佢改變左個熱誠,根本就係佢玩我,唔係我玩玩具
有就有,無就無,我連排都懶都排,我連愛國者都無訂到(個人幾鐘意)
佢隔一排又有新野,一時又2.0
玩玩具玩得咁辛苦,痴線!
搞甚麼特別版,完全係免費幫佢宣傳
最大得益者就係HT
鬼唔望HT快D執笠,做到咁不知所謂
次次排親隊都搞獲金既
重南亞人,賓賓留守現場,朗豪坊重用鐵馬排好個陣,都完賣重搞咁多嘢?:58:
其實佢貨優先800定限量800
好大分別喎, 如果優先800的話
班炒街就byebye了 wakkakaaaa
DONOVAN 發表於 6-4-2013 03:03 AM

上年復仇者隻mark6都係寫優先預訂500隻最後門市都係冇正式開訂
回復  homingwah2005

你以為啦,,而家啲阿差醒了,醒過自由行,他們拿到籌,拿到貨 ...
旺角人 發表於 6-4-2013 05:06 AM

最衰班炒家做壞個頭揾班南亞裔幫手排隊
搞到而家香港任何要排隊ge野都俾班南亞裔玩晒:blame:
頭像被屏蔽
其實大家都傻了,
有就有,無就無!
玩具一件,别太認真!
認真便輸了!
回復  seals

最少都要幾個
2-300先掂WOW
煙花 發表於 5-4-2013 11:47 PM

如果三百,我買十隻!
唉,老老實實
自從果年搞咩動漫特別版(本人最愛Batman)
已經知道根本曬9氣
一係工都唔番,dum低曬所有野 ...
quincy 發表於 6-4-2013 03:52 AM

同意極!!!
妖! 無得玩咪算lor!  玩具黎ja!
次次排到隻野咁  俾幾千銀重要攪到自己好似非洲飢民一樣!
次次買唔到就爆哂血管上黎嘈 何苦呢 {:2_286:}
回復 603# 旺角人

都係果句有骨氣就唔好買HT,唔買HT係咪會死~~~又要買又要鬧,家下係玩具玩緊人:o
hottoys無改錯名,玩具狂熱哈哈
我有 mark 1-7 放入 hall of armor 就算啦!這隻買不到也不會追. 昨晚11:30 去到,本來有幾但真係唔想同D南亞迫。

本身件玩具已經賣得貴, 炒上幾倍都有人追, 呢件"商品"已經去到另一個層次, 本質上已經唔係一件"玩具".{:1_216:}

在ht來說, 最重要不是您們能否購買, 重要的是有否多人去搶貨, 而實際上, 他們是成功的. 因為800隻限量, 既提高了知名度, 連帶一係例商品都提升銷量. 所以這招, 雖然舊, 但很實用.:shiny:

或許遲一點, 他們會好像"笨大"的神話, sr合金一樣, 將1:6 ironman 的各附屬 parts 分開出售, 出1:6胸像, 再加上戰損parts, 果時大家又大叫搵笨, 但又願意付錢.{:1_218:}

前年當大家高叫千五一隻好貴的時候, 今日已經二千, 大家不單只沒放棄, 還搶貨, 大家已習慣這溫水..................溫水煮蛙:help:

玩物喪志, 大家量力而為, 有錢有時間未嘗不可, 但不應過份沉醉:D
回復 599# Ncfoto

我係你當時嘅戰友,你咁快唔記得喇
頭像被屏蔽