Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

回復 550# Ncfoto

賽果   799:1:what:
宜家去係咪無哂?
想自已玩都唔得,南亞人真愛ironman
講出黎就醜, 10PM
Ncfoto 發表於 6-4-2013 01:36 AM

:71: 起碼唔使輸比班炒家同南亞人
最衰EB冇野比人炒啦,頂多得隻MJ,但都好似排左成十日隊......
neo.L 發表於 6-4-2013 01:15 AM

哈哈!咁又變左價值觀嘅問題了,eb會儘量出夠數比玩家收藏(小丑除外)先會停產,既然供求平均或供過於求自然炒唔起,試問戰損亞諾如果只出兩批呢個質素點會炒唔起,小丑都上到4牛,炒唔起好多人會覺得冇左人冇我有嘅優越感,ht就係捉到呢個心理(當然佢係有返咁嘅質素啦,只係自dx08,09後d質素參差到嚇親人又太多貨不對板啫,個人覺得ht開得太多頭了,只顧收訂根本就冇能力出咁多貨,睇睇dx09同dx12個Batman頭就知,我就係因dx09入坑了,離題了),永遠做到供不應求,有者除左得到想要玩具仲有份優越感,冇者除要高追下次亦唔想執輸結果令到ht產品越炒越熱,起做生意嚟講ht確係高eb幾班,玩具質素個人真係覺得各有高低55波啦
宜家去係咪無哂?
想自已玩都唔得,南亞人真愛ironman
Tung 發表於 6-4-2013 01:39 AM

FB 話截左啦
大家記住上老虎買嘢千祈唔好搵呢隻士多啤梨檸檬貓啊!!!
講出黎就醜, 10PM
Ncfoto 發表於 6-4-2013 01:36 AM

唉,知佢早排,我都去排
頭像被屏蔽
:71:回復 563# EdBat
fb都睇倒你留言~!
真係好想知你六千蚊果隻係咩~!?
可能足足俾人賺多五千~!真係咁值得擁有咩~!??{:2_299 ...
trumanso 發表於 6-4-2013 01:38 AM

6千 (5千到尾) 固隻係2009年動漫mark iii... 因為我追番晒所有既im... 淨番最後一隻就係哩隻mark iii... 最後忍唔到bid左佢... 但宜家見到隻野5千有交易, 真係肉痛呀~~~ 不過今次擺明俾人搶, 所以斷左一隻, 等於蓄唔到一套, 既然係咁直頭脫離 hottoys!!!! 唔會再玩佢!!!
我仲要準備放晒佢, 唔想再見到, 眼冤呀!!!
起碼唔使輸比班炒家同南亞人
kkkso04010 發表於 6-4-2013 01:40 AM

恭喜師兄!:71:
回復 567# rukawalam

Ching good job,買到就買買唔到就算,HT你同佢認真就輸

6k都入,炒家一隻利潤有4,5k,無甘瘋狂賺2,3k好未,點會無人搶住呢條水喉,今日甘甘多南亞人又係邊啲人有份做成?

怪得邊個?
現場其實係D南亞人唔守秩序,唉!香港真係個國際都會,生BB要都大陸人爭,買玩具要同南亞人爭:45:
6k都入,炒家一隻利潤有4,5k,無甘瘋狂賺2,3k好未,點會無人搶住呢條水喉,今日甘甘多南亞人又係邊啲 ...
takeshi 發表於 6-4-2013 02:03 AM

對!自上次會場batman 有個炒家引入南亞人開始,所有炒既玩具都見到佢地係到排,其實佢地應該已經係自組一黨去炒賣:36: