Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

其實今次我覺得責任係喺UA度喎, 唔怪得晒HT~
回復 487# Neymar

有師兄出面派緊籌,但好亂,但宜家先出機會拿到好低,我都放棄了{:1_224:}
真好,明早唔使晨早仆出去仲要驚俾人插隊。
回復  Neymar

有師兄出面派緊籌,但好亂,但宜家先出機會拿到好低,我都放棄了
wcypenny 發表於 6-4-2013 12:18 AM

拎完籌仲要排通頂?
8號,10號風球快D回來....看南亞人敢否等?
回復 500# ckl62

攞左應該走得,九點再出去掛:blame:
拎完籌好似仲要唔走得,排到天光
拎完籌好似仲要唔走得,排到天光
aruns 發表於 6-4-2013 12:25 AM

咁我條氣都順d
提早派籌即係向排隊當黨認低威!明顯就係你地既安排唔得唔好! 搞左咁多年都係咁垃圾!
CEO可能今晚發完了個惡夢之後,明天即刻加多個(打擊抄家其間限定版)呢!每人可以用ID進行網上登記,之後抽籤選出10000名,預訂全數只需$1500!我會第一個拍掌!哈......
D安排真垃圾。。
係度講其實冇用架,大家向UA,  朗豪坊 投訴, 等佢地唔再敢再搞呢d活動, 甚至去 hot Toys 既Facebook 貼埋相,打英文,等全世界都知道。 toys hunter Facebook 係本地人睇,hot toys Facebook  先係全界世都睇。
虎虎 has it already....!!!F.....
WTF! 4600????
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復 509# 私房貓

十分認同,比外國D FANS 知道HT D安排幾廢