Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

其實之前的MarkVI 已經有大貨,再出限定,睇下今次佢隻戰損,佢點出,唔會只出800隻呀?有錢唔賺,佢連Mark I ,Mark II 都有返出,就放長線睇下點,無咪玩少隻,仲有錢買EB玩
我覺得無咩可能突然改做有HKID先比排
佢之前個條款都無寫明要身份證
d南亞人而家出動晒你先話改只限香港人 ...
Bat 發表於 5-4-2013 11:19 PM

詳情請參閱以下廣告或瀏覽www.uacinemas.com.hk,如有任何爭議,UA院線、Hot Toys Limited 及 Toy Hunters 將保留最終之決定權。

佢一句話改 冇問題
聽朝要用(有效身分證登記)先有得排我就笑!類似enterbay排jordan方法咪幾好!!起碼唔洗同阿差同自由行排! ...
吳廣德 發表於 5-4-2013 11:08 PM

我想8下呢enterbay排jordan方法係點?
其實今次只係ua安排得差…
天文台發出雷暴警告啦, 雷雨正逐漸接近香港, 排緊隊既各位注意啦! 睇戲既拎定手機啦!!!
今次唔俾南亞人,班炒家下次咪搵新移民排,反正無奶粉走後班水貨客好得閒!
不過炒家成本重左,咪將成本轉嫁去買家!
回復 452# 改咩名好?

改唔改得係一件事,會唔會改又係另一件事

另外有最終決定權唔等於可以隨時改條款的
如果係咁咪好著數:38:
回復 453# e_v_i_a_n_s

eb要有香港id先有得登記同會揀客中獎
我見佢地開始登記同派籌啦!場面混亂!
優先香港地區限定,之後攪海外限定,HT 之前已經公布。
唔洗排~~唔比人排了~
但期間不斷有人插入去~
買唔到既玩家,大家何不利用呢次經驗,明白玩具真正意義及價值!
與其為件玩具花費氣力或勞氣,不如去關心下自己家人好過!
已派籌了………………
頭像被屏蔽