Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

………點解而家買玩具都要同人爭
我地連玩具都唔夠班南亞爭………真悲哀
FEMAN 發表於 5-4-2013 09:43 PM

報入境處話班友做過界勞工拉哂佢!{:1_197:}
安排一次比一次衰 (不論HT定係主辦單位), 一次比一次混亂, 其實我地都係想公平啲, 唔好俾啲契弟打尖啫, 呢樣嘢真係咁難控制??{:2_305:}
[img][/img]全家一齊黎
本來想凌晨4、5點去排,而家已經幾百人,放棄了!安心等mark 42。
同d南亞人講一張單炒過千,叫佢自己食好過益炒家
回復 387# FEMAN

而家買玩具已經變晒質... D 人唔係買玩具, 係買炒賣工具... 可悲
我都係玩番笑笑龍,理髮師同綠魔仔算了....
咁搞。我地平民都好慘
個問題係而家知唔知仲有無得排?
我現追去排隊 忍等14小時..
Neymar 發表於 5-4-2013 07:05 PM

C兄, 請問係唔係真係CUT人唔準再排? 我宜家出去啦... 希望唔好CUT啦... 差哩隻買唔到我就要放晒成套出去, 唔再玩FIGURE!!!!!!

HT 你咁既安排真係食屎啦!!!
痴線 未過12點已經有幾百人
出面又咁濕咁焗,又唔係唔洗錢
各位聽朝去既師兄加油
Bat 發表於 5-4-2013 09:54 PM
聽朝去實無啦,而家都幾佰人,留力排42好過!
有得排本來有份,明天會變冇份。
好野!ht又可以靠班南亞人仕同排隊黨攪埸大龍鳳同佢哋做埋勢!又可以上埋國際新聞做埋頭條講到自己幾咁巴X閉、、、、、:blame:
真係低能架!
其實上次排愛國者安排幾好,有HT員工派飛仔,排隊期間唔可以離開,龍尾又有HT員工把關防止有人打尖,點解今次又行返轉頭,搞到咁差………
HT 你做玩具都係想比人玩,唔係咁比人賺錢都唔做啲嘢呀?
人地EB 而家都玩身份證登記啦,你仲比啲非本地人亂嚟
點夠佢地玩呀...
剛剛打左入境處,無人聽,如果報警話黑工,仲有用,上緊網搵相關法例,今次我就一定做班南亞人,睇下有冇Ching夠膽一齊報警,一個唔受,兩個唔受,幾十人報,警察一定做野