Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

而家咁亂其實有冇可能cancel今次活動?
師兄門其實未必絕望!我其實睇左佢段野幾次我覺得未必得800隻,因為佢呢句 優先獨家預訂Hot Toys《復仇者聯盟》:1:6 比例戰損Mark VII限量珍藏人偶 (電影期間限定)
(每人每次交易最多1張預訂券,限量首800名)
優先呢個字眼好似係話可以優先訂咁,限量首800名,唔代表得800隻囉,最好佢之後再有得訂就好笑喇,班炒家洗咁多錢請人又要買戲飛,成本起碼要四至五百蚊一隻,到時鋪頭有得訂佢地唔見好多錢,花生會好好賣!所以玩家唔好去同佢爭喇!ht可能特登想班炒家重傷!
個度根本唔係排隊...係戰場
師兄門其實未必絕望!我其實睇左佢段野幾次我覺得未必得800隻,因為佢呢句 優先獨家預訂Hot Toys《復仇者聯 ...
WONGYINGKIT 發表於 5-4-2013 10:58 PM

呢隻係真正限定, 香港只有800隻眼, 派晒飛就無!
上次隻復仇者限定mark 6都係咁 !
已領教過佢上年安排,估到今年仲混亂,所以今年及日後都放棄!
低能ga候活,成日攪埋d咩限量,搵咁多錢你開多間店/攪返個website比人係個度買仲好啦,智障男.
聽朝要用(有效身分證登記)先有得排我就笑!類似enterbay排jordan方法咪幾好!!起碼唔洗同阿差同自由行排!hottoys越來越不知所謂!
香港同胞排隊.........南亞人垃圾
回復 435# Mcgarden

agree with you
don't blame the south Asians
"Problems are coming from the fund provider at behind."
hottoys都係做生意,一集戰損版,大家會覺得佢只會賣800隻咩, 會場版都唔會呢個數啦~
精神支持排梗隊嘅師兄!不過排還排,小心自身安全呀!
其實想排隊黨唔再出現,最根本就係各師兄就算買唔到都唔好後追,等啲炒家無生意做,咁就唔會再有排隊黨!如果唔係只會惡性循環!
亦希望侯活先生唔好再攪限定啦!就算唔攪呢次活動,都好多人去睇ironman3啦!晒氣!發左財要立下品啦!
等PTU掃先......................
支持有HKID才可以買!
HT不計劃今天香港人排隊..........明天南亞人排隊.....??
侯活真是................唉
我覺得無咩可能突然改做有HKID先比排
佢之前個條款都無寫明要身份證
d南亞人而家出動晒你先話改只限香港人,真係暴動都似
大把南亞人有id…佢地收入少只係為兩餐
最抵小係班炒家!