Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

我都認為唔值得為左一個玩具搞到咁
但總會有人覺得係值,
心甘情願去排就無咩所謂,但如果為左要儲齊一套/唔買唔安落而迫自己去排就真係太蠢了:42:
排隊?No la !!!明天雅苦多二三百有啦,排乜鬼!
回復 467# seals

最少都要幾個
2-300先掂WOW
若果多二三百我比呀,但我住旺角行過,聽到每個人排隊收$1000,我估隻貨明天已過$4000。
已派籌了………………
KIHANG 發表於 5-4-2013 11:38 PM

各位大大可以心息了{:2_299:}
HOTTOYS好野,話改就改,你玩晒啦~~
23:40晚上 , 現在見到D南亞人龍真係可以放棄唔使排隊了亂到..........警方都出動4架車
回復 464# KIHANG

已派籌????????????????不是明早8點?
HT 如果你Marketing 有同事睇呢個版嘅話,我真係好想同你講,宣傳有效果係緊要,但係一間公司嘅形象都好緊要,而家排隊果班南亞人,根本唔係玩玩具嘅,佢地只係炒賣嘅份子,您任由佢地咁搞法,即係等如破壞緊您公司嘅形象,另一方佢地唔係您公司嘅main target,有朝一日佢地轉炒第二啲嘢,您公司無左呢班炒家係咪會執? 絕對唔會,但係當其他玩家厭倦左咁同南亞人爭排您公司嘅product,我諗您地都唔會再有話題,希望您地可以留意返邊啲係您公司嘅main target 啦

本來我都諗住去排,但係見到您公司咁嘅安排,我寧願玩少隻都唔想出去,呢個就係玩家嘅心態,希望貴公司可以有相應嘅做法去搞下一次活動,你地係搞手,話到事架,唔好推卸責任喇
有現場師兄話,南亞BOSS大9緊阿SIR
回復 474# FEMAN

絕對認同:*
Marvel Studios香港官方Fan Club

特別通吿:多謝各位fans嘅支持!Marvel<<鐵甲奇俠3>>IMAX 3D前賣券活動,由於反應熱烈,輪侯人數眾多,已經超越限額,基於公眾安全考慮,原定於聽日早上8時開始派發的800張輪侯証嘅已提前於晚上派發,並將全部派發完畢,衷心感激大家支持!

咁早派籌..明顯系搵笨啦.....阿蓋達聖戰組織威力真強...