Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

不如先去報公安, 再緊接報香蕉&西方, 運用傳謀力量, 咁就可以清場啦!!
我去了看............排隊好亂.....
Neymar 發表於 5-4-2013 10:46 PM

係唔係冇得再排呀? 我仲未到呀... 好擔心呀...
剛剛打左入境處,無人聽,如果報警話黑工,仲有用,上緊網搵相關法例,今次我就一定做班南亞人,睇下有冇Ch ...
KIHANG 發表於 5-4-2013 10:20 PM

阿師兄, 佢哋可以算係排隊買iron man戲飛, 警察點會受理呀?......
報警清場好!
我十點到,員工話冇得排,我嬲嬲地同朋友去左唱k
回復 403# FEMAN
講得好
回復 423# rukawalam

大量南亞女人................沒排隊線....真好亂
過夜係度訓餐風宿露,冇人照應急大小便都唔知點算,人又多又亂出左去都唔知入唔入得返去。
不知真定假清場???????掃全部南亞人????歡迎香港人排隊?
Neymar 發表於 5-4-2013 10:46 PM

明天再加埋插隊黨,仲更加亂。
原本小弟想凌晨三點去排!但係而家咁...
仲好!安心瞓交!
南亞小朋友都出動!!
玩少隻.............:o
howard 看看你的老百姓多麼的辛苦。
又唔好一味話南亞人衰,要 dee 都係 dee 佢地個幕後老細,果 d 其實未就係真真正正嘅香港人 lor ! 絕 ...
rapper2 發表於 5-4-2013 10:27 PM

無錯! 南亞人都係用自己勞力去改善自己及家人生活!
玩少一件玩具唔會死,更唔值令自己為此勞氣!
若各位不恥炒家行為,只要堅持唔買唔幫襯就得!