Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

mk 42 有bd,無謂去揾命搏啦∼
寫明隻mk 42係diecast?
可唔可以pm 我呀
要排通頂就唔好排喇咁多位師兄!mk42又有bd版,可能隻mk7普通版出貨時有靚價呢!咁多炒家訂!分分鐘好似mk5個時咁!排隊都唔緊要,最衰可能仲有好多南亞人士打尖,唔係話怕左佢!但買咁貴一隻玩具仲要排通頂,又可能要同d打尖既炒家排隊黨嘈就無謂喇!師兄門冷靜諗清楚先好!
師兄 唔該pm加埋我:64:
我要在屯門坐通宵小巴出來
beebee133@yahoo.com.hk
其實已講明是"優先預訂", 即打後門市還可以再訂, 除非真的咁想要個匙扣啦 =.="
就好像動漫節一樣, 門市也可以訂一樣, 又不是只出 800只, 我就 pass la~
天氣轉凍, 打算排隊既 ching 記得著多件衫 :69:
要排通頂就唔好排喇咁多位師兄!mk42又有bd版,可能隻mk7普通版出貨時有靚價呢!咁多炒家訂!分分鐘好似mk5 ...
WONGYINGKIT 發表於 5-4-2013 02:20 PM

mk7會場版, 有得換甲(戰損/唔戰損), 會場版係有真人既獨立頭雕,並唔係連頭盔一齊既頭雕.

同mk6一樣, 會場版同mk6 bd普通版 有咩分別你未分清楚? 從價錢上你可以去參考下

我唔認為ironman 熱門款式會有跳樓價, 因為炒家既貨主要唔係for hong kong buyer
普通mk7 可唔可以變依個爆左甲既型態?我見大髀位好似冇得變番金色
williamsiusuper 發表於 5-4-2013 12:25 PM

plz add me i wanna go too.
mikewong666@yahoo.com
開始排隊了(包括南亞部隊)
smartboy 發表於 5-4-2013 04:19 PM

咁厲害!:47:
smartboy 發表於 5-4-2013 04:19 PM

They are start working now .........菠蘿叉? So early
They are start working now .........菠蘿叉? So early
sskytoy 發表於 5-4-2013 04:25 PM

仲係頭幾名位置!
回復 357# smartboy

need to work 冇辦法.......佢地有工開
我地去0左我地冇工開
會唔會通頂都入唔到?
可否pm ?
其實已講明是"優先預訂", 即打後門市還可以再訂, 除非真的咁想要個匙扣啦 =.="
就好像動漫節一樣, 門市也可 ...
Perry747 發表於 5-4-2013 02:58 PM

你睇完下面既英文, 就知咩叫"優先預訂".

"The first 800 pieces will be firstly available for pre-order in Hong Kong. For overseas Fans, this Collectible Figurine will be available for special promotions in specific markets as limited edition items during the Iron Man 3 movie launch period. Please stay tuned with us for updates!"