Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

頭像被屏蔽
而家玩玩具唔只要鬥有米,仲要鬥早起身。我都係砌模型算鳥
batmaniac 發表於 4-4-2013 15:20

依家邊個同你講係玩玩具呀?
依家係生死相搏呀! {:1_225:}
依家邊個同你講係玩玩具呀?
依家係生死相搏呀!
Daredaddy 發表於 4-4-2013 03:23 PM

AGREED... 生死相搏 x 2 {:1_225:}
Pm ed, pls check
homingwah2005 發表於 4-4-2013 11:50 AM

可唔可以pm 我呀。。。THX
請 PM ME!!
THX
隊伍已成形,越多人越好,如有興趣請留電話PM再傾細節
我唔夠權限 PM!!!!
回復 89# phoenix_fai

(每人每次只限購買1張,每張前賣券可換領2張戲票)
>>即係每張前賣券幾銭???
i wanna join, could u pm me? thx
回復  phoenix_fai

(每人每次只限購買1張,每張前賣券可換領2張戲票)
>>即係每張前賣券幾銭 ...
BatIron 發表於 4-4-2013 04:01 PM

imax 3d約120-150,你預300蚊到啦
回復 258# homingwah2005

Ching 我想join 埋,但我無功能pm ,你們可以加我嗎?
Already place order MK7, will skip this!
I want to join it ,請 pm me~
今次IRONMAN MK7戰損版排隊,
該可以當係今年動漫節預演...玩家大戰炒家,
其實仲有四個月又到動漫節,以選材...設計...生產時間,
而家HT工廠都應該要開始造貨,
大家估下會出那三款限定版??
會否灰版IRONMAN MK7??
回復 295# poonad

請問可吾可以只買一張????>$150