Toysdaily 玩具日報

[其他] Ironman Mark VII Battle Damaged Version《鐵甲奇俠3》IMAX 3D 飛兼享獨家禮品

回復 225# Ncfoto

胡子不同

頭像被屏蔽
Ironman 粉絲的我又發現這隻不可能是mark7 因為MARK7肩膀上多出兩個導彈閘及大脾上是銀色鎧甲再到金色再到紅 ...
tailungha113 發表於 4-4-2013 02:09 AM

真係枉你自稱IM FANS 睇多幾次電影後後先番黎發表偉論啦
其實 ht 宜家咁出對我地呢d唔係全部都會買既玩家,好難取捨 ! mms 有戰損甲 1880 ! mmsd 合金無戰損甲 1980,2選1都幾難取捨....合金,重手,價錢對比膠版差1舊,感覺比較超值 ! 但膠版玩法多,有甲換,但價錢拍得住合金版,錢多地方大,買哂當然2全其美...究竟係感覺超值,質量好但配件少好,定貴價,質量保持水準但玩法多好 ! 各位師兄如何取捨??

如果係大愛IM或者無訂之前隻7仔就無咩好講
但如果覺得比例靚啲或者多對開炮手就真係諗清楚

我幾肯定身型嚟講,未出隻7仔同呢隻一樣
本來之前隻辦就未係最終版,就算出到比較近期嘅外地展都仲係話未最終
加上HT出大貨時有改係好老奉嘅事
而最重要係我唔覺得HT會為一隻電影宣傳版本開個新模
所以我覺得身型上會係一樣
至於手都五五波,HT無啦啦大貨少咗嘢係有,但無端端加嘢亦唔少見
一睇就知對手係大貨開好晒模嗰隻,爭在哈活心情點.佢心情好就會加
回復 103# Endless

上toys Hunter FB 好似係咁寫嫁:-)
Want to join. Pls PM me as well. Thanks.
Howard Chan充分咁教大家咩叫一雞幾味
玩具狂熱
熱係邊?
quincy 發表於 3-4-2013 07:19 PM

熱係邊?咪就係令到大家馬上立即熱到狂爆粗囉 :*
快快手出埋隻外星人好過啦:54:
回復 228# SaintMC

師兄,佢係咪外太空跌落黎無晒膊頭同大脾個兩舊彈匣嫁?
有興趣,,請大家PM我
Ya i wanna join too, pls pm

回復  FRAK

Ching , 一起去排吧,請pm 我,開個whatsapp group 傾 la
willck.cc 發表於 3-4-2013 11:16 PM
現在玩HOTTOYS實在太辛苦了
咁多位師兄,小弟見有師兄在閒聊區開了新帖組隊。不如在哪裏集合吧。
please pm thanks