Toysdaily 玩具日報

查看: 26980|回復: 96

[分享討論] 似乎隻ex卡隆真是賣完,已在hk魂shop完全消失

似乎隻ex卡隆真是賣完,已hk魂shop完全消失
昨晚攪左成晚, 都得個吉.................e+冇埋
呢排大家都辛苦啦.....為左隻處女之後又要趕訂雙魚,再黎一隻卡隆,神話之路好難行:70:
陳家絶學”無影無蹤”
凌晨4:00趕到尾班車
不過老賓講冇諗過會買呢隻,不過見人搶得咁開心又唔抵得想玩埋一份

利申:一隻EX都冇,明知有排追預左次次會買得好辛苦,所以冇諗過玩神話EX
一入ex門深似海, 我都係比射手引左入局, 仲未買雙子同白羊:sad:
有玩開EX, 但重來冇諗過入卡隆, 見人2金高追都幾驚訝, 咁HIT又學人訂吓, 雖訂到但未收到貨未敢下定論實有..........
我同你心態一樣, 見人地定得咁激烈, 我都玩埋一份.

昨天5:45PM見玩具日報有人報料開定(先多謝個位大大), 番到屋企7:00PM開始玩呢個"定卡隆遊戲".

同時我大老都未買撒卡, 都通知佢加入戰場.

當時個網真係好慢, 太約7:30PM左右入到去定貨位置,

但當時心急得濟, 唔記得左個LOGIN同埋PW.

跟住用IPAD CHECK 番之前D e-mail 找回資料(當時HOLD住響輸入LOGIN同埋PW個SCREEN, 好怕會ERROR).

最後都係依賴記憶去入, 好彩都定左.

過程好緊張, 後來我大老都定到.

申報: 我所有EX都有買, 不過無想過買卡隆, 因為已有撒卡.

凌晨4:00趕到尾班車
不過老賓講冇諗過會買呢隻,不過見人搶得咁開心又唔抵得想玩埋一份

利申:一隻EX都冇 ...
炒價仙人 發表於 1-11-2012 01:40 PM
冇玩個D都人訂我訂
然後炒開既又幾十個AC咁訂
唔爆就有鬼啦

見有人話reload reload又得...今朝先見除banner..
我估去到今朝先無貨..我覺得貨量都好多下...
有冇機會有第2轉~~~~~~~~~~~~~~
尋晚訂果隻已順利原價轉左比另一位有需要人士
冇玩個D都人訂我訂
然後炒開既又幾十個AC咁訂
唔爆就有鬼啦
kyo353 發表於 1-11-2012 03:22 PM

650變2000仲唔係咪都訂左先咩:42:
有冇機會有第2轉~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 1-11-2012 03:43 PM

完左就冇啦,應該冇第二轉...