Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 似乎隻ex卡隆真是賣完,已在hk魂shop完全消失

我諗有少數人(包括我)都係成晩都order唔到:56:,但真係好好彩,多謝某大大:61:
阿苦已經有人放咗上去BID啦.....寫明 " 100%全新 行版 (一月到貨) "
我見佢有6隻放出嚟...... ...
C-tong 發表於 1-11-2012 10:31 PM

唔奇吖,但一定唔使2k咁變態
唔系一定要本人簽收
我決定用成家人啲名開多幾個A/C同啲抄家頂個...:34:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
阿苦已經有人放咗上去BID啦.....寫明 " 100%全新 行版 (一月到貨) "
我見佢有6隻放出 就係比佢地買晒啦

個ID 咪188 1/F樓梯轉右果間囉. 間野出名最炒架啦. :38:
无玩果D都走去订跟住罗去炒, 吾爆就有鬼啦, 真系玩果D一只都无. 都痴9线, 鬼 ...
nycwingo 發表於 1-11-2012 10:10 PM

睇完你呢句...令我諗起日本都炒到上廿幾萬yen,咁今次D行版會唔會日本仔佢地反轉叫香港人幫佢地bid返轉頭...?我相信日本一樣好多玩家買唔到....

如果咁就算行版都會去到2k...........:no:
回復 29# lastblade

其實個系統真係有點問題,有D人真係用左成晚時間,一隻都訂吾到。

於是我那一晚出了一個Inquiry給香港魂商店如下:

"對我來講是十分遺憾,由可以買到最後終止售買,試了一個小時有多,都未能load入購物程序,不知是website down server還是什麼?希望再一次落空!"

期望香港魂商品店能正視這問題(突發的購買潮),及與日本溝通,可否再放一些數量給我們希望購買這產品的買家。期望收到你們的跟進及答覆。謝謝!"

最後他們答覆我

"多謝閣下的電郵查詢有關我們產品的問題。

有關閣下所提及之產品我們已經售罄,而我們某些產品是有生產數量限定的,所以正常來說該些產品一但售罄,便不會再有存貨出售。

如閣下想得到產品之最新資訊,閣下可以到我們Facebook專頁和官方網站瀏覽。 "

結論就是,你訂吾到的話,是你吾好彩,問題不在我那方。
頭像被屏蔽
我見佢有6隻放出嚟...... ...
C-tong 發表於 1-11-2012 10:31 PM

又益晒班炒家......不過真係好難避免呢......:42:
回復  lastblade

其實個系統真係有點問題,有D人真係用左成晚時間,一隻都訂吾到。

於是我那一晚出了 ...
samreal 發表於 2-11-2012 01:23 AM

問題要佢地正視同一地址開幾個acc果d:blame:
回復  ray文

有两只卖一只俾我啦
nycwingo 發表於 1-11-2012 10:47 PM

你個提議都唔錯wor.....不過我果隻天價呢......:34:
但係今次聽其他ching講話日/行包裝可能有分別....所以我暫時都未知呢....因為我多數都會儲.....唔知到可唔可以幫到你呀.....
問題要佢地正視同一地址開幾個acc果d
yugi 發表於 2-11-2012 10:16 AM

咁又好難講架,我唔係抄家,但我同老虎都用屋企地址,加上我阿哥自己屋企長期都冇人收貨,所以都用埋我屋企地址.如果咁會打擊埋我呢啲真正玩家:79:
又益晒班炒家......不過真係好難避免呢......
ray文 發表於 2-11-2012 10:12 AM

真係多乜謝晒佢地啦:53: