Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 似乎隻ex卡隆真是賣完,已在hk魂shop完全消失

今朝先無貨
deepdeep1 發表於 1-11-2012 04:15 PM

我昨晚11點都話冇 stock 啦喎.......................
650變2000仲唔係咪都訂左先咩
yugi 發表於 1-11-2012 03:53 PM

o耶~咪踢爆人啦!:shy:

利申:唔會攞o黎賣!只係覺得人o地要出到兩牛先買到o既o野自己用7魚就買到好過隱好爽咁啫~:)
我昨晚11點都話冇 stock 啦喎.......................
denniskwong 發表於 1-11-2012 04:26 PM

吾好意思,我見有人話reload reload又得,又見今朝先除banner,所以估係~

吾好意思我改返~~
尋晚訂果隻已順利原價轉左比另一位有需要人士
leawong 發表於 1-11-2012 03:52 PM

:71: good job, bro P n me thx U :43:
sorry, bro , what is it ??
S20081997 發表於 1-11-2012 04:50 PM

冇了已sold out
凌晨4:00趕到尾班車
不過老賓講冇諗過會買呢隻,不過見人搶得咁開心又唔抵得想玩埋一份

利申:一隻EX都冇 ...
炒價仙人 發表於 1-11-2012 01:40 PM

魂shop呢家野就係咁喇, 明明好多時冇玩, 但個個見佢抵都mud mud痕走晒去訂呢....好似之前隻惡魔人萬能俠咁....好邪~:43:
完左就冇啦,應該冇第二轉...
小堅 發表於 1-11-2012 03:57 PM

有咪好似炒電話咁刺激.......:73:
我好奇想知道明明OUT OF STOCK點解仲有人訂到呢????
冇了已sold out
神話魔人 發表於 1-11-2012 05:06 PM

sold out ?? F5

pls check topic 似乎隻ex卡隆真是賣完,已在hk魂shop完全消失
我好奇想知道明明OUT OF STOCK點解仲有人訂到呢????
Usteakum 發表於 1-11-2012 05:11 PM

呢個係魂shop嘅特色嚟架...........:DD講笑~
不過上次隻惡魔人萬能俠都係咁....明明出咗out of stock但f5多幾次又有人訂到呢....我都見過呀.....通常之後就好快冇貨呢.....:78:
呢個係魂shop嘅特色嚟架...........講笑~
不過上次隻惡魔人萬能俠都係咁....明明出&#216 ...
ray文 發表於 1-11-2012 05:34 PM

RAY兄,..我終於入到我第一隻EX了..哈哈...其實都幾開心..因為上次頑X 我LUNCH趕去都無得訂.....跟住其他店又過千......依家以7魚入手..真係好好運~
回復 25# Usteakum

估計應該係產品資訊同check產品數量既page係分開唔同server,
昨晚因為太多人入,個server 太繁忙(好日唔發市?),就算有貨都因為request 唔到產品數量而display out of stock(預設?) ,所以時有時冇,所以點解佢要你load完個page先比落order
回復  Usteakum

估計應該係產品資訊同check產品數量既page係分開唔同server,
昨晚因為太多人入 ...
lastblade 發表於 1-11-2012 05:46 PM

哦原來如此...........因為有朋友深夜才有空去訂...但當時告訴他已OUT OF STOCK..但又見到有其他師兄訂到....搞到我好似講錯野..連累到朋友.....唉~!
回復  Usteakum

昨晚因為太多人入 ...
lastblade 發表於 1-11-2012 05:46 PM

我見url都分開A 同B 兩個page