Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 似乎隻ex卡隆真是賣完,已在hk魂shop完全消失

頭像被屏蔽
我前晚都LOAD左好耐先訂到~ 屎好命!
Hello 師兄我就係個位賣家,其實如果唔係香港網訂到。
我都唔捨得放……而家佢揾到個好人家,希望 ...
玩具人生 發表於 2-11-2012 07:10 PM

Nice to meet you at TD!!! :65: Hope you to let me be your friend either in TD or anywhere! :61:
你講緊我個仔?佢破壞力驚人!
最喜歡攞我d戰隊玩……
玩具人生 發表於 2-11-2012 07:42 PM

"靚仔仔"後面有超多好o野! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 我都想做你個仔呀!:66:
炒價入左日版, 但係又訂左行版...
raiden1997 發表於 2-11-2012 01:34 PM

溝貨.........:he:
其實我只係粗玩,盒盒都砌來display,所以行日對我分別不大,
我會放隻日版卡隆,TD的朋友就家陣的街價平一 ...
ahprc 發表於 2-11-2012 08:14 PM

:he::he::he::58::71:
我唔係好捨得放呢~
$1800買返都要講多謝
TD呢度真係臥虎藏龍:71:
我睇到樓主報香港魂店有得訂,即用650訂咗都係同樓主講唔該咋!

可能佢講差d用咗2500買一盒,而家先1800,有剩既錢仲可以bid多盒650,即原本買得一盒而家變成兩盒,仲有50蚊剩,所以開心到講多謝呢?
可能佢講差d用咗2500買一盒,而家先1800,有剩既錢仲可以bid多盒650,即原本買得一盒而家變成兩盒,仲 ...
braveking 發表於 3-11-2012 02:27 AM

真係識精打細算:58:
wah.... :50:  
好彩EX一隻都唔中.... 卡隆擺明昆水都咁貴...
頭像被屏蔽

樓上幾位師兄,首先我之前冇訂呢隻 日版EX 卡隆,到近日隻玩具無論喺網或周圍嘅玩具舖都開價2K附近,我又喺港魂shop訂唔到港版,咁想盡早擁有係咪bid現貨先! 而家人哋都冇叫賺盡我,喺交收時又算好傾兼話佢係TD友,所以返歸後咪順便打聲招呼兼禮貌咁講聲多謝囉! 你哋講到$1800買入隻日版 EX 卡隆好似好容易, 咁不如你而家話我知邊度即時可以以呢個價買到隻日版靚盒現貨呀?:57: PS: 敢問一句若然你哋喺港魂shop已用$650訂咗港版EX卡隆,之後你又會以幾多錢先肯放? 你哋又知唔知道:36: 隻日版家陣喺日本又賣緊幾多呀?
回復 82# 炒價仙人

仙人: Please see my reply in 88#, thx!
可能佢講差d用咗2500買一盒,而家先1800,有剩既錢仲可以bid多盒650,即原本買得一盒而家變成兩盒,仲 ...
braveking 發表於 3-11-2012 02:27 AM

Braveking: Please see my reply in 88#, thx!