Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 似乎隻ex卡隆真是賣完,已在hk魂shop完全消失

事實琴日6點已經賣晒,list 果度 已經見藍色sold out  logo , 但係system error, 自動reload.仲有好多人不斷chock.  BANDAI 發覺果陣已經太遲 :66:
RAY兄,..我終於入到我第一隻EX了..哈哈...其實都幾開心..因為上次頑X 我LUNCH趕去都無得訂.....跟 ...
Usteakum 發表於 1-11-2012 05:39 PM

咁真係恭喜晒呢,第一隻就魂限,勁呀!我都順便入多隻呀∼^^
我就一開訂....4點幾左右訂左隻...

跟住....就慢到上唔到....點知...7點幾左右....順番少少...訂埋第2隻....

希望會有齊2隻啦:35:

跟住....就慢到上唔到....點知...7點幾左右....順番少少...訂埋第2隻 ...
改咩名好? 發表於 1-11-2012 06:39 PM

你係分兩個acc? 定一個acc訂兩隻?

其實後尾chok住訂既人係咪真係會有貨派?
你係分兩個acc? 定一個acc訂兩隻?

其實後尾chok住訂既人係咪真係會有貨派?

分兩個AC訂
我今朝4點30起身見到呢度....諗住走寶....之後RELOAD幾次...4:57A.M.訂到....收埋EMAIL:34::71:

跟住....就慢到上唔到....點知...7點幾左右....順番少少...訂埋第2隻 ...
改咩名好? 發表於 1-11-2012 06:39 PM

我同你完原一樣:45:
你又知6點幾已經訂完
我信10點幾之後真係冇lo
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

阿苦已經有人放咗上去BID啦.....寫明 " 100%全新 行版 (一月到貨) "
我見佢有6隻放出嚟.......:53:
就係比佢地買晒啦:70:
呢次體驗到人間有情啦.....
一日未到手都重驚冇貨比,因為我冇卡冇PAYPAL,係到貨比錢.....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  改咩名好?

同一个地址电话可以开多个一个account? & ...
nycwingo 發表於 1-11-2012 10:50 PM

唔使本人簽收架.我決定用成家人啲名開多幾個 A/C 同啲抄家頂過...:53: