Toysdaily 玩具日報

查看: 11640|回復: 28

[玩具攝影] ZCWO MH10 + AB01 = 洛德上校

ZC MH10 & AB01 049.jpg

ZC MH10 & AB01 035.jpg

ZC MH10 & AB01 038.jpg

War Machine本來係我著架~~
而家冇得著, 望吓都好丫....
ZC MH10 & AB01 036.jpg

哩隻洛德上校...係由MH10服裝set, 加個同廠嘅黑人Body組合而成...
ZC MH10 & AB01 002.jpg

內容一覽圖
ZC MH10 & AB01 004.jpg

完全體造型
ZC MH10 & AB01 019.jpg

ZC MH10 & AB01 021.jpg

ZC MH10 & AB01 022.jpg

body關節都幾扎實...
ZC MH10 & AB01 023.jpg

ZC MH10 & AB01 024.jpg

ZC MH10 & AB01 025.jpg

ZC MH10 & AB01 026.jpg

ZC MH10 & AB01 027.jpg

徽章似係用金屬製作...
ZC MH10 & AB01 029.jpg

ZC MH10 & AB01 030.jpg

ZC MH10 & AB01 031.jpg

ZC MH10 & AB01 042.jpg

ZC MH10 & AB01 033.jpg

ZC MH10 & AB01 044.jpg

ZC MH10 & AB01 046.jpg

ZC MH10 & AB01 047.jpg

ZC MH10 & AB01 048.jpg

ZC MH10 & AB01 050.jpg

ZC MH10 & AB01 051.jpg

內膽裝....有一對加粗雙腿嘅配件.....
ZC MH10 & AB01 005.jpg

身為軍人, 當然有DOG TAG啦~
ZC MH10 & AB01 056.jpg

跟BODY嘅其餘配件...有額外嘅三款頸JOINT同一款腳JOINT...替換的手掌一對
ZC MH10 & AB01 057.jpg

MH10本身都有3對手掌同一對腳板配件...
ZC MH10 & AB01 058.jpg

ZC MH10 & AB01 040.jpg

洛德, 你去左邊呀? 第2集你唔同左樣啵?
ZC MH10 & AB01 039.jpg

係呀~我去左整容黎呀~ 係咪後生左呢~~
ZC MH10 & AB01 052.jpg

謝謝觀看~~
最後一張,HT 正好多, thanks for sharing, good photos.
美圖支持:71:
但唔知點解•••••感覺MAX 大風格轉咗:(
定係figure 瘦咗呢:?
套衫真係唔錯, :71:Thanks Max大分享, 整容後更正, 去咗HT做咗個美學療程:DD
MAX大影得好正!:$

HT同ZC都係跟BODY送頭雕,其實兩個都唔算似,不過ZC遲左兩三年推出,塗裝好少少。

頸JOINT好令,基本上連夾自己頭雕都明顯唔夾光澤,呢點HT素體好好多。

見到ZC送多一粒長腳JOINT,算唔錯。不過ZC的腳掌係一件過偏軟的膠,放耐左會鬆同出油,小弟手上嘅ZC波地全部換晒HT腳掌後,擺POSE定好多。

套軍服現貨只此一家,要玩IRONMAN齊LINE還是要幫襯吧。
MAX大影得好正!

HT同ZC都係跟BODY送頭雕,其實兩個都唔算似,不過ZC遲左兩三年推出,塗裝好少少。

...
catcat 發表於 29-12-2012 08:45 AM

見過實物, 最後無入, 因為心口個旗幟勳章好雞......:30:
:71::71:入得好~~~~
我都入左,不過只入軍服,冇入黑人波地..........:67:
個黑人波地比較貴.... 不過有加高腳join 可以諗諗組高比仔頭....不過都係覺得貴左d:72:
收呢2set,會比收~地主公地台~,好玩的多:71:
不錯~ :71:                                 .
每次見到佢都只歎James Rodhe位演員新不如舊…:42:
最開頭見到個盒都唔知是什麼,最唔明點解ZC分開出,但係用訂價來買,還可以接受呀,但係個Body要加工..見師兄出的相片,真係好想入多套給自己心愛的老友..我自己整完,都唔覺咁靚,但係見到師兄出的相,有些開心,無入到錯, 多謝各位師兄的付出,次次post靚相.
配Ironman唔錯...頭彫就一般....
max 大大好圖,呢隻好吸引呀
美圖支持
但唔知點解•••••感覺MAX 大風格轉咗
定係figure 瘦咗呢
Oldcat 發表於 29-12-2012 08:35 AM

THANKYOU~

可能我轉左相機...適應中....
figure 瘦咗..? 係唔係我影到隻figure變形?
我都想知邊方面風格轉左..? 懇請指教~:64: