Toysdaily 玩具日報

查看: 12811|回復: 12

[玩具報告] 了解與和平!!!!—ROBOT魂 SP OO ELS QAN[T] 完全玩評報告

R魂 OO LINE係一個局,之前一直買開剎那既機,見一隻買一隻,結果行行重行行,去到今日,又來一隻。之前唔知有行版,傻傻下訂左日版,唉,貴少少買個教訓啦,都無計,入左就係入左。呢度都想講,呢隻,其實都算好玩,不過件太少,又限定,FANS向,純玩家唔推薦。呢個價,買到好多正野~~

唔知點解,只係劇場版出一個鏡,都竟然要出一隻R魂出來,有點多左,不過出得都係照買~~

R魂報告:http://blog.yahoo.com/_PEAE5C7I2 ... ticles/972835/index:65:

個盒睇落去都OK~~

入面既內容真係好少,無計,FANS向。本來以為只係得個本體~~

隻野好難先企到,真係搞到好耐,主要係因為個背包真係好重~~

全身主要以白色為主,由於無咩裝甲,個可動度真係幾高下~~

附左三支野加一個地台~~

當然要整D飛行裝態POSE,感覺上更似飛行中~~

就咁齋影素體,別有一番風味。即係咁,故事入面佢只係跪係度,但係我地總可以幻想一些姿勢出來

得益於高可動度,感覺上真係好有動感~~

影埋D仔,感覺很好~~不過得三支,無咩野玩~~

有支透明棍可以做武器手柄~~

兩邊都可以上武器(其中一邊要善用個台插)~~

不過有個問題,就係隻手拿唔實支野啦~~~

好,來一個總結先。

優:
1. 可動性高
2. 上色幾好
3. 隻野個DESIGN都算有特色

劣:
1. 配件少(雖然買個陣都真係預左)
2. 隻手有D問題,拿唔到野=.=
3. 背包調較角度方面幾麻煩下

講真,隻野,真係無咩特別野可以玩,如果對MS系列無咩特別感覺,唔建議亂入。不過,如果對OO系列有愛者,又當作別論呢~~

如果大家想睇足本報告,或者其他R魂報告,可以到小弟的BLOG:http://blog.yahoo.com/_PEAE5C7I2 ... ticles/972835/index:64:
thanks for the report.  nice photos.  support.
support!!!:71:
量子進化
我都諗雖然你隻隻蘿白都儲,但會唔會真係出得樣衰就放棄呢?
因為我覺得呢隻OO ELS QAN[T] 真係好嘔心……
回復 4# 歪不正

我都唔係隻隻儲,主要係MS、AS、KMF都會買,其他個D就睇過先會入~~
我對佢一見鍾情:love:
背包令到佢好難企,冇甲的確提高可動,但本身關節少...
跪低個動作,我點擺都擺唔靚...
剎那:「妳...是對的。」
瑪利娜:「你也並沒有做錯。」
剎&瑪:「我們終於..終於都能夠…互相理解。」
我之前無儲
今次都買左,因為應該無幾可會出關於佢ge product
而且對翼好正
我都諗雖然你隻隻蘿白都儲,但會唔會真係出得樣衰就放棄呢?
因為我覺得呢隻OO ELS QAN[T] 真係好嘔心……
歪不正 發表於 3-1-2013 09:58 PM

小弟覺得佢好靚仔 :(
我都係入曬三隻既人之一,不過我希望出埋三倍速版,其他哥三個路人就慢慢來la
外形唔耐好,上色好似用噴槍噴到出曬界,仲耍成5舊水,真係唔識欣賞。
外形唔耐好,上色好似用噴槍噴到出曬界,仲耍成5舊水,真係唔識欣賞。
eddiem249 發表於 4-1-2013 08:30 PM

X2!!
Although I have bought it too, I have to agree with your points.
But still, thanks for the nice sharing report! :71: