Toysdaily 玩具日報

查看: 16774|回復: 42

[個人收藏] 和平與愛的妖精,在花叢中的Tony氐蝴蝶妖精~~

小弟第一次入Tony氐的PVC,漸漸開始中Tony氐的毒~~:35:

而我選左好多隻,而眾多的Tony氐PVC中,我選了呢隻蝴蝶妖精:35:

呢隻蝴蝶妖精同原畫還原度好高,上色同面相都好好{:1_223:}

來看看全身~~:love:

看看各細部~~{:1_221:}

來看看地台,可以反轉,好有心思的設計~~{:1_238:}

為什麼說是花叢中的蝴蝶妖精?~~{:1_238:}
因為我決定自己做小小勞作~~{:1_238:}

先用鐵絲固定內部,再加花花~~{:1_231:}

最後完成~~~~~~~~~~~~~~~{:1_221:}

謝謝~~~~~~~~~{:1_227:}
好有心思 ~ 支持 ~ :71:
唔錯唔錯!係有啲心機!
support{:1_211:}
有心思的勞作{:1_227:}
好正!如果常常玩女女的,這件一定走唔甩!!

想問一下,裙下面黑色的蕾絲內衣,是在身體上色 或是 另披上一件透明黑色件???
哩隻真係好正! 有可動即入! {:1_221:}
靚到癡線!...................
beautiful figure. :71:
厲害厲害,雖然我都有入但無大大你咁好心機
非常好~ :71::71:~ 加上花之後真係超正~
回復 1# 小小玩具迷

兄,
好正啊! :71:
不只是PVC囡囡本休,
真正真正演活了"牡丹需好 也要綠葉... "的真義哦! :78:
真係好靚〜:handshake: :love: {:1_221:}
加咗花,真係一登豪門,升價十倍!妙極,妙極!
加工後好有生氣, 讚
之前O向網上見到呢隻比人改左崩壞樣...搞到我一見呢隻即刻諗起個崩壞樣倒晒胃口
見到樓主加工得咁好, 終於洗走番我腦入面個壞印象:64:
花叢中春色無邊~ :46: