Toysdaily 玩具日報

Hottoys 排隊有感而發 (hottoys 員工更加要入黎睇)

每日派籌,派左有得訂野,冇就冇得訂!
我覺得訂野時最好留埋id no,咪比人請埋d外援同玩變身,下下谷爆曬quota
上左網訂又有第二d 問題,d 人一樣嘈,

強國人寫埋program自動填表,快過你請假係屋企對住部電腦lor ,
...
Gainax 發表於 13-7-2012 01:08 PM

冇錯呢, 如果有得上網訂, 就算即時過數, 炒家只要夠id人數, 信用卡, 再加強國solfware, 所有hit既貨品, 佢地都可以秒殺
到時門市是否即時截訂? 就算唔截, 可訂既貨自然小左, 大家又怕訂唔到, 最後又係一開訂就個個去排隊, 條龍一樣咁長...................
讚成,班員工真係好慘.
神武英明 發表於 13-7-2012 11:58 AM

我記得有個女人好串(TOM BOY咁款)= = 員工黎的
係客人面前都講粗口 (對住D同事講)

拉抵HOTTOYS既層次
真係辛苦哂班員工, 我地排到傻, 佢地做到傻, 之前找漏左錢已經拎番, 唔該哂HT員工!!!
我都讚成攪網上訂...
頭像被屏蔽
都要讚下佢地員工既~~! 但忙唔忙就見仁見智啦, 忙過平時悠個陣囉
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
剛剛拎完nick仔:71:,排左兩個字都唔洗,驚喜:43:。之前睇到各師兄講排到去太子呀,熱死人哂死人:80:,之後嚇死我:47:。有運有運,多謝上天。:64:
回復 56# mingming914

排到太子:69: 咁又誇左d喎, btw, 佢呢期咁收訂~d貨集中晒年尾個陣出貨, 同時仲好睇, 分分鐘真係排到街尾...
這樣的安排, 員工辛苦, 客人辛苦, 大家都辛苦.
回復 55# fannyabc128

:71:C hing 候活唔知有冇去探下班呢
回復 57# yorpheus

拎貨果陣不幸遇著驗屍官就敝喇, 如果官觀總公司可以俾人取貨就好喇