Toysdaily 玩具日報

Hottoys 排隊有感而發 (hottoys 員工更加要入黎睇)

回復 138# mingming914

換貨唔係一向都唔駛排隊咩?
回復 150# bunchan

4眼哥哥係唔係以前金毛, 現在有留少少鬍鬚個位Ray?  佢當年金毛時在店內串到飛天嫁喎....
回復 150# bunchan

同意Doris係較其他員工出色, Por都唔錯。
回復 157# chankb

大師兄!其實我只係新手一名,家裡只得三隻咁大把,無經驗,唔知洗唔洗排隊
HT員工而家收緊幾多就唔知不過應該唔會小...佢地D咁既工作量,冇咁上下唔使諗住留到人係佢鋪頭做野.
如果樓主係簡單為左班員工抱不平,唔係為左自己排得開心D快D,最好既改善就係加佢地人工囉.
做野都係為錢者...大家都係打工仔加薪同加辛係掛勾既,明嫁啦....下化

回復 160# mingming914

我以前換親到冇排隊,直接問d員工嫁, 現在經常大排長龍,唔知係咪改咗, 不過下次都係問咗先,如果純換件都要排隊真係無人道。:56:
回復 158# chankb

我講果個係高高瘦瘦ga
回復 163# bunchan

應該大家講係唔人嚟:78:
新人一個,不喜勿插

公平地看,除特殊的某位員工,其餘的大部分新入職時是很有禮貌的,但做落便開始變差 ...
whitestar 發表於 15-7-2012 11:15 AM

:! 你係米講緊我呢~

我見到油麻地有地產門口大字寫明不歡迎炒家

電話壞左當然拎去整~ 維修部問你係米炒家先幫你處理?

你將唔禮貌去合理化~ 咩人性盡露~ 你去問下老闆邊個唔想自己間野日日排長龍~

生意做到冇停手~ 而你又咁肯定炒家多過玩家~

如果你係警察~ 你見果條友樣衰衰~ 唔方好人~ 一定有D野

回報客人先有禮貌? 咁唔買野果D~ 你米唔洗禮貌

已經俾錢買野仲唔算支持~ 再說Hot toys 係賣玩具~ 佢理你買完之後點做~ 你俾曬錢係

佢面前掉垃圾桶~ 佢都話之你~ 你點先為之支持

我肯定你都未睇過劉德華 果廣告
回復  illuse

回復  逆天原罪

我想講我唔係打手囉, 只不過我係有咁既睇法, 你覺得冇問題冇所謂 ...
siumy 發表於 14-7-2012 12:57 PM

:he: 大大你講佢地做野辛苦我是不同意的

不過突然你提排隊問題~ 就真係有需要反影~ 真係訂野一條~ 拎野一條會好過而家訂拎都一條
搬舖啦~一係開分店~否則每次訂野只有排街:38: