Toysdaily 玩具日報

查看: 28437|回復: 160

Hottoys 排隊有感而發 (hottoys 員工更加要入黎睇)

就係呢幾個禮拜, 玩家炒家排隊訂貨,取貨, 條隊日日都鬼死咁長, 又排街又排後門, 一方面玩死班玩家而另一方面已經玩死左班前線員工.... ht管理層係唔係應該要有d措施去改善下, 就算唔為我地班玩家都要為下班員工, 我地玩家心急命抵排隊買你d野, 但班員工係你d下屬, 係唔係應該關照下佢地, 日日做到死死下, 睇見佢地都辛苦, 呢到有好多c hing都係打工仔, 好多人都應該明白開ot workload比平時多左n倍個感覺如何, 今時今日玩ht既人數已經唔係幾年前既人數, 好應該去改善一下點樣去安排, 而有咩方法改善呢到有好多c hing都諗到, 我地都諗到你地班管理層冇理由諗唔到, 係爭在你地肯唔肯去做, 希望下年會見到有改善....

人情冷暖, ht班員工加油:$
條隊短左 , 失去o左霸氣

候活會開心嗎 ?
快d搞上網比錢訂野
好似上網買iphone咁
多謝晒TH班員工,呢輪見佢哋真係做得好辛苦。
我地變左免費廣告 :34:
回復 2# toys991

哈哈, 其實我覺得以今時今日ht 呢個地位, 唔需要再用呢招... 但我唔係老闆:38:
回復 3# aruns

:71:又方便又快捷
條隊短左 , 失去o左霸氣

候活會開心嗎 ?
toys991 發表於 13-7-2012 11:53 AM

我笑左, 呢句正
回復 4# magiam

對!!所以希望玩家們支持下佢地, 無論你地平時覺得佢地幾黑面服務唔好都好,,,!
讚成,班員工真係好慘. :70:
其實應該加counter。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
快d搞上網比錢訂野
好似上網買iphone咁
aruns 發表於 13-7-2012 11:53 AM

上網訂 , 我驚好似 3A 甘 , 一開訂 30 分鐘就全部訂滿....

D 炒家分身人 ,人多勢衆 , o吾洗排 , 按幾下電腦就得 , 佢地仲容易訂 10 個 百個 .......:45:

.
其實我覺得vip真係可以搞上網預訂,還掂佢地都有哂member既資料,其它人就是排都排小好多

我估估地可能想統一單據同運作,咁管理上又係簡單d既:)