Toysdaily 玩具日報

查看: 62956|回復: 209

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

今日執櫃發覺marvel legends自從toybiz沒出,小弟已經好幾年沒再買
而家鞋佬marvel不是說不好,可是就是沒有太大衝動想買:59:
小弟不是沒買過鞋佬marvel,但鞋佬marvel感覺好似沒有當年toybiz比我的驚喜:80:

鞋佬不是沒進步,但玩上手感覺好似有(都是這樣)的感覺......:42:
是marvel legends沒突破????:44:

執櫃成果.......

影幾隻自己比較喜歡的:35:

小弟唯一的鞋佬marvel:35:
toybiz出品先係好野:$
toybiz才是王道~~{:3_144:}
:shiny:右晒櫃.................
唔知點解第一眼見到antman 同一大堆heros的時候...是諗起marvel zombie lol!
玩toybiz o既先係識貨之人:71:
隻 ca 好大隻 :shiny:
ching 有冇咩資料可以介紹下
p.s. 隻 ironman 好型....唔知孩記幾時先出到呢隻
:die:
後入坑的玩家只能從新系列開始 除非願意多花錢和玩二手玩具
小弟都係玩toybiz .....

眼見依家因為新出左ml 加上就上avenger 搞到大量新手買toybiz 搞到d 價好唔合理..

~_~ 搞到我有d未買的 依家都買唔落手.....香港太多有$$人
回復 7# 36韜

好大隻個隻應該係Giant-Man
咁岩CAP個盾疊左XDDD

呢隻GIANT MAN 真係神物
真係非常想要...但後追價拍得住HOTTOYS
叫人點追XDDD

回樓主:
玩TOYBIZ先係享受呀:79:
宜家有錢都追唔到....
係要好有錢先追到咋:79:
有愛才玩先係玩具MA
我都係Toybiz Fans:x
好多正野啊~目前我孩老同TB既係各占一半...X_X
好物好物:71::71:
wei brother...black widow is Hasbro ga wor:74:
like your gal's pose! so feminine
anyway, toybiz did do a good job!