Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

回復  小小玩具迷

正呀!!令我回想以前油麻地有一美玩店,門口又係放左好多血腥嘢加ml di ...
Sabertooth 發表於 29-4-2012 10:10 PM

呵呵........我記得你說的那間,我都是由果時才接觸到,知道有這些好物的存在:78:
我玩mcfarlane同neca都是由這裡開始的~~~:DD
好多正野 而家抱住個心態 有就有 無就算
Just-For-HIM 發表於 30-4-2012 08:32 PM

其實而家鞋佬marvel都不平的,為什麼我好似覺得,好多人都只覺得toybiz貴????:?
其實而家鞋佬marvel都不平的,為什麼我好似覺得,好多人都只覺得toybiz貴????
小小玩具迷 發表於 1-5-2012 10:56 PM

Hasbro 如果SET買 除開都係百幾蚊姐到
但Toybiz 1隻閒閒地都二百幾

買新既總比高追舊既容易:71:
我兩樣都有買
只有一個係來自怪獸figure,其他都是neca,mcfarlane,marvel
止於怪獸恐怖figure的場景都是極正的 ...
小小玩具迷 發表於 27-4-2012 10:31 PM

mcfarlane最深刻係隻10TH既再生俠,高可動又送個十字架地台,見到個個報告都讚,可惜識mcfarlane既時候已經好遲,想追返都唔多見有。。。
Hasbro 如果SET買 除開都係百幾蚊姐到
但Toybiz 1隻閒閒地都二百幾

買新既總比高追舊既容易
...
Just-For-HIM 發表於 3-5-2012 04:16 PM

Toybiz平均都是百幾蚊姐,某絕野除外
我覺得而家Hasbro的價錢已經追到Toybiz,所以如果大家差不多價錢,我比較會選擇Toybiz~~~
mcfarlane最深刻係隻10TH既再生俠,高可動又送個十字架地台,見到個個報告都讚,可惜識mcfarlane既時候 ...
法蘭克 發表於 3-5-2012 07:15 PM

10TH既再生俠我都有......:)
可以咁講,可動在mcfarlane中算非常高:$,十字架地台更是百搭:$,可以看看小弟呢個貼...:shy:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-182170-1-1.html
我覺得而家Hasbro的價錢已經追到Toybiz,所以如果大家差不多 ...
小小玩具迷 發表於 5-5-2012 10:24 PM

大大, 請問係邊到可以百幾蚊買到Toybiz 我追得好辛苦:70:
10TH既再生俠我都有......
可以咁講,可動在mcfarlane中算非常高,十字架地台更是百搭,可以 ...
小小玩具迷 發表於 5-5-2012 10:27 PM

剩係個地台都已經好毒 :help:
大大, 請問係邊到可以百幾蚊買到Toybiz 我追得好辛苦
Just-For-HIM 發表於 5-5-2012 11:59 PM

其實看什麼角色啦!!!:(
所以我只是說平均百幾蚊隻!!!:(

其實應該仲有正Toybiz不是好貴的~~~
剩係個地台都已經好毒
法蘭克 發表於 6-5-2012 12:22 AM

那麼快去買啦~~~~:he:
那麼快去買啦~~~~
小小玩具迷 發表於 7-5-2012 06:12 PM

剩係見到淘淘有,計埋運費同匯率,差唔多成五魚。。。
法蘭克 發表於 8-5-2012 12:46 AM

少少提示: 個地台係好靚的, 不過膠質唔太硬同重, 買番黎已有少少彎彎地, 另外最好避免擺spwan坐在十字架上的官圖pose太久, 因為地台會承受唔到太大的重量.
我覺得而家Hasbro的價錢已經追到Toybiz,所以如果大家差不多 ...
小小玩具迷 發表於 5-5-2012 09:24 AM

而家百幾蚊仲買到嘅Toybiz已經得返好少款囉,1/5都唔知有冇
而家百幾蚊仲買到嘅Toybiz已經得返好少款囉,1/5都唔知有冇
Devil_Fudou 發表於 8-5-2012 05:26 AM

得返D唔出名,整得麻麻地既款
法蘭克 發表於 8-5-2012 12:46 AM

而家買都應該差不多,不過應該可以再平D ge.......