Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 當人人都在玩鞋佬marvel,我仲玩緊toybiz........-.-!!

Ghost Rider從來未加入過Avengers
Devil_Fudou 發表於 16-1-2014 04:01 AM

想問red hulk是忠定奸的??:64:
可能你唔好彩啦!我個陣搵左好幾日先搵到,
算啦買山口個隻仲好啦!都係2夠幾
alvinchan2012 發表於 27-1-2014 09:42 PM

來緊果隻M記GG俠仲好呵,又有GG絲~~{:1_197:}
想問red hulk是忠定奸的??
小小玩具迷 發表於 27-1-2014 08:54 AM

初頭係奸,而家係忠,曾加入Avengers,而家係Thunderbolts隊長
初頭係奸,而家係忠,曾加入Avengers,而家係Thunderbolts隊長
Devil_Fudou 發表於 28-1-2014 12:09 AM

甘she red hulk都是 頭係奸,而家係忠??
甘she red hulk都是 頭係奸,而家係忠??
小小玩具迷 發表於 27-1-2014 06:45 PM

Red She-Hulk基本上一開始已經係忠
佢其實係Bruce Banner/Hulk既前女友Betty Ross,即係電影Incredible Hulk女主角
而Red Hulk就係佢老豆General Thunderbolt Ross,即係電影要狙擊Hulk果個軍官
Red She-Hulk基本上一開始已經係忠
佢其實係Bruce Banner/Hulk既前女友Betty Ross,即係電影Incredibl ...
Devil_Fudou 發表於 29-1-2014 06:28 AM

感謝解釋,已被毒了~~{:1_224:}
更新~~{:1_238:}

正,有冇睇過呢個月出個隻漫畫LEGENDS HASBRO CA ,比TOYBIZ更加型,而且一d都唔呆,好想買隻,但係隻腳唔可180度向外擴大,最多好似45度度,樓主點睇?
推POST{:1_197:}
又再POST下先

正,有冇睇過呢個月出個隻漫畫LEGENDS HASBRO CA ,比TOYBIZ更加型,而且一d都唔呆,好想買隻,但係隻腳唔可 ...
alvinchan2012 發表於 15-2-2014 12:34 AM

呵,無玩過呢,不過有D評語不錯~~
又再POST下先

alvinchan2012 發表於 1-3-2014 02:12 AM

Good~~~~~~~~~~~~{:1_220:}
哈,特登POST隻支支俠黎激勵各位大大!
正唔正先{:1_220:}
........................:71:
相已DEL,觀賞期限已到{:1_220:}